Monday, June 30, 2014

Πυρκαγιά στο Μάζι

Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο πυρκαγια στο πευκοδάσος στο Μάζι....και φυσουσε νοτιας που γινόταν λίβας και μας έκαιγε το σώμα το μυαλό και την καρδια...είπαν πως ήταν απο καλωδιο της ΔΕΗ...σιγά μην ήταν απο καλώδιο της ΔΕΗ....
 



Wednesday, June 25, 2014

Κατάρρευση του οικισμού ΟΣΜΑΕΣ!

Προς τα μέλη και φίλους του Συλλόγου 

  Σας ενημερώνουμε ότι στην τελευταία συνάντησή μας με τον Πρόεδρο του ΟΣΜΑΕΣ, μας γνωστοποιήθηκε ότι ο συνεταιρισμός αδυνατεί να εκπληρώσει τις οικονομικές του υποχρεώσεις προς τον εργολάβο που ανέλαβε την συντήρηση και μερική επισκευή του δικτύου ύδρευσης, λόγω του ότι πάρα πολλοί οικιστές και οικοπεδούχοι δεν πληρώνουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις(τακτική –έκτατη εισφορά – ύδρευση). 
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αποχή του εργολάβου από κάθε εργασία ουσιαστικής συντήρησης και αποκατάστασης του δικτύου ύδρευσης.
  Ο Σύλλογος αντιλαμβάνεται την οργή των οικιστών λόγω της αδιάφορης και ανεπαρκούς στάσης του ΟΣΜΑΕΣ για την επίλυση των προβλημάτων του οικισμού, ιδιαίτερα αυτού της ύδρευσης. 
  Εν τούτοις είμαστε αντίθετοι με τις επιπόλαιες και ανεύθυνες προτροπές για          << στάση πληρωμών >> διότι τα προβλήματα αντί να επιλύονται επιδεινώνονται με προφανή συνέπεια την επικείμενη οικονομική κατάρρευση του συνεταιρισμού, γεγονός που σημαίνει ανυπολόγιστες συνέπειες για την εύρυθμη λειτουργία του, και κυρίως την υδροδότησή του έστω και με αυτόν τον ανεπαρκή τρόπο που γίνεται έως και σήμερα. 
   Μπροστά σε αυτό τον κίνδυνο καλούμε τα μέλη μας και τους φίλους μας να προσπαθήσουν έστω και σταδιακά να ανταποκριθούν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις για να μη δουν σε σύντομο χρονικό διάστημα τις προσδοκίες αλλά και τους κόπους πολλών ετών να πηγαίνουν χαμένα. 
   Ελπίζουμε ότι ο ΟΣΜΑΕΣ , με σεβασμό στις αρχές δικαίου και χρηστής διοίκησης θα συμβάλλει στη καλλιέργεια κλίματος εμπιστοσύνης και κατανόησης μεταξύ των οικιστών και της διοίκησης άνευ των οποίων είναι αδύνατη η εύρυθμη λειτουργία του συνεταιρισμού. 

Ο οικισμός μας καταρρέει!!!!