Sunday, April 5, 2015

Χλωρίωση δικτύου ύδρευσης ΟΣΜΑΕΣ

Σε συνέχεια των γνωστών οικονομικών και διοικητικών προβλημάτων τα οποία ταλανίζουν τον ΟΣΜΑΕΣ και με αφορμή τη συνημμένη επιστολή του κ. Γ.Τσιρόπουλου, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας απεφάσισε ομόφωνα: 

Να συνδράμει στην κίνηση συλλογής χρημάτων με τα οποία θα αγοραστεί χλώριο για την απαραίτητη χλωρίωση του νερού του δικτύου ύδρευσης του ΟΣΜΑΕΣ, προσφέροντας μηνιαίως από το ταμείο του Συλλόγου 50 Ευρώ ανά μήνα μέχρι περίπου το μήνα Σεπτέμβριο όπου ευελπιστούμε πως η οικονομική κατάσταση στον ΟΣΜΑΕΣ θα έχει εξομαλυνθεί και η αναγκαία χλωρίωση του δικτύου θα καλύπτεται πια οικονομικά από το Συνεταιρισμό. 

Για το ΔΣ
 Νανά Τσούμα Κακαβούλη πρόεδρος

Friday, April 3, 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο.Σ.Μ.Α.Ε.Σ.

ΟΣΜΑΕΣ ΔΗΜ. ΣΟΥΤΣΟΥ 40, 
ΑΘΗΝΑ 

ΘΕΟΛΟΓΟΣ, 31_03_2015 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο.Σ.Μ.Α.Ε.Σ. 

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΕΣ ΠΩΣ ΛΟΓΩ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΓΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ, ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΥΔΡΕΥΟΝΤΑΙ. 

ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΖΗΤΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.