Wednesday, November 25, 2015

Ανακοίνωση για τη συζήτηση στο Ειρηνοδικείο Αθηνών της ανακοπής μας για την ακύρωση του καταστατικού του νέου ΟΣΜΑΕΣ



Σας ενημερώνουμε ότι χθες 24.11.2015 επρόκειτο να συζητηθεί στο Ειρηνοδικείο Αθηνών η ανακοπή μας για την ακύρωση του καταστατικού του νέου ΟΣΜΑΕΣ, που είχε αναβληθεί στις 3.6.2015.

Η συζήτησε δεν έγινε, γιατί εξακολουθούν να παραμένουν τα κωλύματα που υπήρχαν και στην πρώτη δικάσιμο, ήτοι γιατί δεν υφίσταται νόμιμη διοίκηση ούτε στον παλαιό, ούτε και στο νέο ΟΣΜΑΕΣ, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να επιδοθεί αντίγραφο της ανακοπής στον ΟΣΜΑΕΣ, πράγμα απαραίτητο για τη συζήτηση.

Ήδη, όπως σας έχουμε ενημερώσει και με προηγούμενη ανακοίνωση του Σωματείου μας, έχει δρομολογηθεί η διαδικασία από το ΥΕΘΑ, για την τακτοποίηση αυτής της εκκρεμότητας, με νομοθετική παρέμβαση του Υπουργείου, η οποία είναι σε εξέλιξη και υπάρχουν διαβεβαιώσεις ότι πολύ σύντομα θα δώσει άμεση και πλέον αρμόζουσα λύση στο πρόβλημα.

Πρέπει, επίσης, να σας καταστήσουμε γνωστό, ότι η μη συζήτηση της ανακοπής μας, δεν βλάπτει τα συμφέροντά μας, δεδομένου ότι, εφόσον αυτό απαιτηθεί, θα επαναφέρουμε σε συζήτηση στο Ειρηνοδικείο την ανακοπή μας και θα τη δικάσουμε, ύστερα από νόμιμη κλήτευση των διαδίκων.

Για το ΔΣ του Συλλόγου 
Νανά Τσούμα Κακαβούλη   Πρόεδρος
Δημήτρης Μαούνης          Γ.Γραμματέας

Thursday, November 19, 2015

Αναθεώρηση του Χωροταξικού της Περιφέρειας Στ.Ελλάδας

Σας επισυνάπτουμε την υπ.αριθ 196 απόφαση του 8ου θέματος της 12ης συνεδρίασης του Περιφερειακού συμβουλίου Στ.Ελλάδας την 26 οκτωβρίου 2015 όπου εγκρίνεται η Γνωμοδότηση επί του Β1 σταδίου της μελέτης για την Αξιολόγηση και Αναθεώρηση του χωροτυαξικού της περιφάρειας Στ.Ελλάδας με την ενσωμάτωση των τροποποιήσεων που υποβλήθηκαν και διατυπώθηκαν κατα τη συζήτηση.
Μεταξύ αυτών είναι και οι προτάσεις του Δήμου Λοκρών. 

Για το ΔΣ του Συλλόγου για την Προστασία του Περιβαλλοντος Αγ.Ιωάννη Θεολόγου 
Νανά Τσούμα Κακαβούλη πρόεδρος

Monday, November 9, 2015

Αναθεώρηση Χωροταξικού Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας: Μια ευχάριστη είδηση!

Σας κοινοποιούμε λίγες ενδεικτικές σελίδες , που αφορούν στις ιχθυοκαλλιέργειες και τον παραθαλάσσιο τουρισμό, από την εισήγηση του αντιπεριφερειάρχη κ. Χαρ.Σανιδά προς το Περιφερειακό Συμβούλιο Στ.Ελλάδας σχετικά με τη Γνωμοδότηση επί του Β1 σταδίου της μελέτης για την Αναθεώρηση του Χωροταξικού Σχεδίου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας , όπου θα διαπιστώσετε ότι οι προτάσεις του Δημάρχου Λοκρών κ. Νίκου Λιόλιου για το μέλλον της περιοχής μας ενσωματώθηκαν. 
Επιτέλους μια ευχάριστη είδηση!

Thursday, November 5, 2015

Ο λογαριασμός στηνΤράπεζα Πειραιώς έκλεισε

​Καλο μεσημερι σε όλους
Σας αποστέλλουμε συνημμένες τις δυο αποδείξεις από  τις οποιες φαίνεται η μεταφορά του ποσού των 5.000 ευρώ , προερχόμενο από τις έκτακτες εισφορές οικιστών ΟΣΜΑΕΣ,   από την τράπεζα Πειραιώς στο λογαριασμό της εταιρείας Παπαθωμά από την οποια αγοράστηκαν οι δυο καινουργιες αντλίες της ενδιάμεση δεξαμενής.
Το συνολικό ποσό ήταν 6.998,7 ευρώ , συνεπώς  μένει υπόλοιπο λογαριασμού 1998,70 €
Για τεχνικούς λόγους ο λογαρισμός στην τραπεζα Πειραιώς έκλεισε σήμερα .
Αυτό σημαινει ότι όσοι οικιστές έχουν την καλοσύνη να συνεισφέρουν στην αποπληρωμή του οφειλόμενου ποσού των 1990,7 ευρώ παρακαλούνται να απευθύνονται στον κ. Γιώργο Τσιρόπουλο στο Θεολόγο τηλ. 2233093690, καθώς άλλα χρήματα δε διαθέτουμε.

Θελουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για τη συμμετοχή σας στην επίλυση του προβλήματος και να σας ενημερώσουμε ότι από το Σάββατο 31-10-2015 το νερό κυλάει πάλι στο δίκτυο του οικισμού μας.
Για το ΔΣ
Νανά Τσούμα Κακαβούλη πρόεδρος