Monday, April 10, 2023

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΟΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥΧΟΥΣ ΟΣΜΑΕΣ

 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΟΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥΧΟΥΣ

ΟΣΜΑΕΣ

 Όπως γνωρίζετε η μεταφορά  του οικισμού μας στον Δήμο Λοκρών  αποτελεί  την σημαντικότερη επιδίωξή μας για την επιβίωσή του  διότι έτσι θα λυθεί οριστικά το θέμα της απρόσκοπτης υδροδότησής του καθώς  θα αντιμετωπισθούν και   άλλα  προβλήματα όπως είναι  η συντήρησης του οδικού δικτύου ,  η καθαριότητα κ.λ.π

  Σας ενημερώνουμε  ότι το υπάρχον Δ.Σ του ΟΣΜΑΕΣ εργάζεται εντατικά σε συνεργασία με τον Δήμο και με δικηγορική εταιρία  πάνω σε αυτό το θέμα προς επίλυση όλων των απαιτήσεων που υπάρχουν από πλευράς Δημοτικής αρχής.

Επειδή για την ολοκλήρωση της διαδικασίας απαιτούνται σημαντικά έξοδα ( δικηγόροι , αγωγές , συμβόλαια μεταβίβασης , έλεγχοι στο υποθηκοφυλακείο και άλλα) παρακαλούνται όσοι εκ των οικιστών και οικοπεδούχων έχουν ανεξόφλητες υποχρεώσεις  ( ύδρευση και εισφορές ) όπως σπεύσουν να τις εξοφλήσουν ή και να τις ρυθμίσουν σε δόσεις  ώστε να εξευρεθούν τα χρήματα που απαιτούνται .

Κατόπιν επικοινωνίας με τον ΟΣΜΑΕΣ ενημερωθήκαμε ότι το Συμβούλιο θα προχωρήσει σε αφαίρεση υδρομέτρων όπως και σε διαταγές πληρωμής για όσους επιμένουν να μην είναι συνεπείς.

Σας επισημαίνουμε  ότι η όποια ολιγωρία ή και άρνηση θέτει σε κίνδυνο την επιβίωση του συνεταιρισμού μας δεδομένου πως ,αν μέχρι τέλους του έτους δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία μεταβίβασής του , το συμβούλιο θα πάψει να υφίσταται χωρίς προοπτική  περεταίρω ανανέωσης  της θητείας του,  και με άμεση συνέπεια την διακοπή της υδροδότησης.

ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ  ΥΣΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΝ  ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ  ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ  ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

Το Δ.Σ του Συλλόγου