Sunday, November 12, 2023

Αμεση ανάγκη να καθαριστούν πάσει θυσία το συντομότερο οι παραλίες και γενικά η ζώνη του αιγιαλού του Θεολόγου-ΟΣΜΑΕΣ -Ροδίτσας

 Καλησπέρα σας

Σας κοινοποιούμε το έγγραφό μας προς τις αρμόδιες Υπηρεσίες αναφορικά με ανάγκη έναρξης εργασιών καθαρισμού των ακτών μας από τα φερτά υλικά (ξύλα, σκουπίδια , πλαστικά κλπ) τα οποία ξεβράστηκαν με την καταιγίδα Daniel.
Με εκτίμηση
Το ΔΣ
----------------------------------------------------------
Προς:1. Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας
κ. Ηλία Σανίδα
2. Δνση Τεχνικών Υπηρεσιών
Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας
κ. Αθανασία Ζωβοΐλη
3.Δήμαρχο Λοκρών κ. Ζεκεντέ
4. Δνση Τεχ. Υπ. Δήμου Λοκρών
5. Λιμεναρχείο Αταλάντης
 
Θέμα Καθαρισμός παραλιών Θεολόγου, ΟΣΜΑΕΣ και Ροδίτσας
Σχετ. Ψηφιακές Φωτογραφίες
 
    Σας γνωρίζουμε πως με το πρόσφατο έκτακτο φυσικό φαινόμενο(Καταιγίδα Daniel) η θάλασσα έβγαλε στις ακτές του Θεολόγου, του ΟΣΜΑΕΣ και της Ροδίτσας πολύ μεγάλες ποσότητες ξύλων, σκουπιδιών και πλαστικών καθιστώντας τις παραλίες μας αδιάβατες κοινώς σε κακό χάλι!!!(φωτογραφίες).
 
    Δεδομένου ότι οι μήνες περνούν σύντομα , υπάρχει υπαρκτή περίπτωση να βρεθούμε τη θερινή περίοδο 2024 μπροστά σε μια δεινή κατάσταση, ένα τεράστιο πρόβλημα ερημοποίησης της περιοχής μας αναφορικά με την Τουριστική και Παραθεριστική κίνηση με ό,τι αυτό συνεπάγεται στις επιχειρήσεις , τους επαγγελματίες και τους οικιστές του Θεολόγου και ΟΣΜΑΕΣ.
 
    Κατόπιν αυτών εκτιμούμε πως είναι άμεση ανάγκη η καθ`αρμοδιότητα παρέμβασή σας ώστε να καθαριστούν πάσει θυσία το συντομότερο οι παραλίες μας και γενικά η ζώνη του αιγιαλού από τα φερτά αυτά υλικά.
 
Αναμένοντας την απάντησή σας με εκτίμηση
 
Για το ΔΣ
 
Ο πρόεδρος Ηλίας Δημητρόπουλος 
Ο γεν. γραμματέας Γιώργος Μπατάτσιος
Παραλία Β. Ευβοϊκού ΟΣΜΑΕΣ

 
Κεντρική παραλία Θεολόγου

Παραλία Διαμαντοπούλου ΟΣΜΑΕΣ

Παραλία Ροδίτσας Θεολόγου

Παραλία Βουγιουκλάκη Θεολόγου