Thursday, March 11, 2021

Αποστρατεία του κ. Μπαρμπόπουλου και διακοπή το δίκτυου ύδρευσης του ΟΣΜΑΕΣ


 

Καλησπέρα σας
Σας ενημερώνουμε για την ανακοίνωση του ΟΣΜΑΕΣ σύμφωνα με την οποία , μετά την αποστρατεία του κ. Μπαρμπόπουλου, το δίκτυο ύδρευσης σταματά τη λειτουργία του από αύριο Παρασκευή 13-3-2021 καθώς λήγει η σύμβαση του εργολάβου κ. Πασπάλα
Εκτίμησή μας είναι πως δυστυχώς το 2021 μπήκε με άσχημες διαθέσεις.
Το ΔΣ
ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΡΙΣΜΟΣ ΜΟΝΙΜΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ
Αθήνα, 11 Μαρ 21
ΠΡΟΣ: Σύλλογο ‘’ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΘΕΟΛΟΓΟΥ-ΟΣΜΑΕΣ"
syllogostheologou@gmail.com
ΕΜΚΟ emkoosmaes@gmail.com
ΘΕΜΑ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΣΜΑΕΣ
Σας γνωρίζουμε ότι, κατά τη διάρκεια των κρίσεων 2021 του προσωπικού του Στρατού Ξηράς, αποφασίστηκε από την Ιεραρχία η αποστρατεία του Προέδρου του ΟΣΜΑΕΣ Σχη (ΜΧ) Μπαρμπόπουλου Γεωργίου.
Επιπλέον, η σύμβαση που υπεγράφη μεταξύ του ΟΣΜΑΕΣ και του αναδόχου Μηναδάκη Ευαγγέλου, για την εποπτεία και καλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης του οικισμού Μαλεσίνας, λήγει την 12 Μαρ 21 και δεν υπάρχει η δυνατότητα ανανέωσής της, μέχρι την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ για το ορισμό του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΣΜΑΕΣ και κατόπιν της πρώτης συνεδρίασης αυτού, για σχετική απόφαση.
Κατόπιν των ανωτέρω καταστάσεων, ο ΟΣΜΑΕΣ δεν δύναται να συνεχίσει την απρόσκοπτη λειτουργία του δικτύου ύδρευσης του οικισμού, πέραν της 12ης Μαρ 21, καθόσον δεν θα υπάρχει ανάδοχη εταιρεία για τον έλεγχο της καλής λειτουργίας του δικτύου, με αποτέλεσμα σε περίπτωση βλάβης να εγκυμονεί κινδύνους προκλήσεως ατυχημάτων και κατ’ επέκταση αναζήτηση ευθυνών από τον ΟΣΜΑΕΣ.
Παρακαλούμε για την ενημέρωση των μελών σας το συντομότερο δυνατόν.
Εκ του ΟΣΜΑΕΣ