Friday, March 12, 2021

Διορισμός του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΣΜΑΕΣ


 

Προς κ. Υφυπουργό ΕΘΑ

     Κύριο Αλκιβιάδη Στεφανή

Αξιότιμε κ. Υφυπουργέ,

Σε συνέχεια της προχθεσινής μας επιστολής, σας ενημερώνουμε πως, καθώς το ΦΕΚ με το διορισμό του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΣΜΑΕΣ δεν έχει εκδοθεί, ο Συνεταιρισμός παρέμεινε ακέφαλος με συνέπεια να μην ανανεωθεί η σύμβαση του εργολάβου-διαχειριστή του δικτύου ύδρευσης η οποία έληξε σήμερα 12-3-2021.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να διακοπεί σύντομα η υδροδότηση του οικισμού μας αυτήν την περίοδο όπου η Τοπική Κοινότητα Μαλεσίνας μαστίζεται από τον COVID 19 όπως ασφαλώς θα γνωρίζετε από τα ΜΜΕ. 

Οι πολυάριθμοι συνοικιστές μας ΟΣΜΑΕΣ Μαλεσίνας εγκλωβισμένοι στον Οικισμό λόγω του COVID 19 , έχουν πανικοβληθεί και αγανακτήσει διότι θα βρεθούν σύντομα χωρις νερό με συνέπεια να μη μπορούν να διαβιώσουν!

Κύριε Υφυπουργέ

Η κατάσταση στον οικισμό μας είναι κρίσιμη και θα επιλυθεί μόνο με την τοποθέτηση Διοικητικού Συμβουλίου στις επόμενες ημέρες.

Για τους λόγους αυτούς σας παρακαλούμε ως αρμόδιος παράγων να επιληφθείτε άμεσα του θέματος.

Εξ αιτίας αυτής τη σοβαρής κατάστασης ο Σύλλογός μας σε κάθε περίπτωση  είναι υποχρεωμένος να αναλαβει πρωτοβουλίες προχωρώντας σε ενέργειες οι οποίες θα διασφαλίσουν την προστασία της υγείας των κατοίκων του οικισμού μας.

                                                     Σας Ευχαριστούμε

                                                               Για το ΔΣ

Η πρόεδρος                                                                                                   Ο γεν. γραμματέας

 

 

Νανά Τσούμα Κακαβούλη                                                                        Δημήτρης Μαούνης