Thursday, April 22, 2021

Το πρόβλημα πρόκλησης σοβαρού ατυχήματος που προκαλούν στην οδό 38 (παραλιακός Ευβοικού) οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων ιδιωτικής χρήση

Καλημέρα σας

Σας ενημερώνουμε για την επιστολή μας προς το Αστυνομικό Τμήμα Αταλάντης και μετά την τηλεφωνική μας επικοινωνία με το Διοικητή κ. Σκαρμούτσο αναφορικά με το πρόβλημα πρόκλησης σοβαρού ατυχήματος που προκαλούν στην οδό 38 (παραλιακός Ευβοικού) οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων ιδιωτικής χρήσης με τις "κόντρες" και τους αγώνες ταχύτητας.
Επίσης παρακαλούμε τους συνοικιστές μας ,σε περίπτωση που βλέπουν να συνεχίζεται αυτή η κατάσταση , να επικοινωνούν , έστω και ανώνυμα, με το ΑΤ Αταλάντης τηλ. 2233081000 και να ενημερώνουν τους αστυνομικούς.
Το ΔΣ
ΠΡΟΣ: Αστυνομικό τμήμα Αταλάντης
Υπόψιν κ. Διοικητή
Θέμα: Κίνδυνος σοβαρού ατυχήματος από υπερβολική ταχύτητα
αυτοκινήτων στον παραλιακό δρόμο 38 του οικισμού
ΟΣΜΑΕΣ Θεολόγου Μαλεσίνας.
Σας ενημερώνουμε πως στον παραλιακό δρόμο 38 του οικισμού ΟΣΜΑΕΣ Μαλεσίνας και ιδιαιτέρως μπροστά στην παιδική χαρά, ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητα κινούνται με μεγάλη ταχύτητα κάνοντας αγώνες ταχύτητας και «κόντρες» μεταξύ τους τα απογεύματα και κυρίως τα Σαββατοκύριακα .
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κινδυνεύουν με σοβαρά ατυχήματα οι κάτοικοι που περπατούν, τα μικρά παιδιά που κάνουν ποδήλατο, οι γονείς τους και γενικά να υπάρχει μεγάλη αγανάκτηση για την κατάσταση αυτή μεταξύ του μεγάλου αριθμού των οικιστών της περιοχής
Για τους λόγους αυτούς παρακαλούμε την Υπηρεσία σας να επέμβει με τακτές περιπολίες ώστε να συμμορφωθούν οι οδηγοί των αυτοκινήτων όχι μόνο μετά την καταγγελία του Συλλόγου μας αλλά και εις το μέλλον μετά ανώνυμη καταγγελία οικιστών.
Ευχαριστούμε
Με εκτίμηση
Για το ΔΣ του Συλλόγου
Η πρόεδρος
Ο γεν. γραμματέας