Monday, August 9, 2021

Νεώτερα από την πυρκαγιά στον ΟΣΜΑΕΣ

κ.κ. συνοικιστές

Νεώτερα
Από τη ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνεται πως η ηλεκτροδότηση του ΟΣΜΑΕΣ θα αποκατασταθεί σταδιακά μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Επίσης όσοι οικιστές του ΟΣΜΑΕΣ θέλουν να επιστρέψουν σπίτι τους καλό θα είναι να επικοινωνούν με την Αστυνομία Αταλάντης στο 2233081000 ή την Πυροσβεστική 2233080844 για να επιβεβαιωθεί η πληροφορία που έχουμε πως επιτρέπεται η επιστροφή.
Επικοινωνήσαμε το πρωί με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Αταλάντης κ. Μπεκιάρη ο οποίος μαζί με τους συναδέλφους πυροσβέστες επιχειρούσαν όλην την χθεσινή ημέρα και νύχτα στη μάχη κατά της φωτιάς και τους ευχαριστούμε από βάθους καρδιάς και ο οποίος μας ενημέρωσε πως ενεργό μέτωπο δεν υπάρχει σε κανένα σημείο του Θεολόγου, του ΟΣΜΑΕΣ και της Μαλεσίνας. Υπάρχουν παρά μόνο μικροεστίες τις οποίες σβήνουν σταδιακά καθώς οι δυνάμεις τους είναι λίγες.
Θα θέλαμε να τονίσουμε πως οι πληροφόρησή σας για την πυρκαγιά ,η οποία κατά γενική ομολογία ήταν ενέργεια εμπρηστών, ήταν και θα είναι ΜΟΝΟΝ από επίσημα χείλη.
Τέλος σας βεβαιώνουμε πως ο Σύλλογός μας θα είναι στο πλάι του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου μας κ. Μάκη Βασιλόπουλου που κάηκε το σπίτι του καθώς και ΟΛΩΝ των συνοικιστών μας που υπέστησαν ανάλογες ζημιές από την πυρκαγιά συμπαραστάτες σε συλλογικό και προσωπικό επίπεδο σε όποιο ένδικο μέσον χρησιμοποιήσουν.
Με εκτίμηση
το ΔΣ του Συλλόγου