Friday, November 26, 2021

Απογραφή

Καλησπέρα σας
Αναφορικά με την απογραφή του πληθυσμού και των κατοικιών και μετά από τηλ. επικοινωνία με τον αρμόδιο του Δήμου Λοκρών σας ενημερώνουμε για τα εξής:
1ον. Για όσους συνοικιστές μας θέλουν να αυτο-απογραφούν.
Οι κατοικίες και οι επαγγελματικοί χώροι του οικισμού του Θεολόγου καθώς και οι κατοικίες του ΟΣΜΑΕΣ έχουν απογραφεί και έχουν με ένα μοναδικό κωδικό η κάθε μία.
Ο κωδικός αυτός βρίσκεται στο φάκελο που θα βρούμε στα σπίτια μας σε κάποιο σημείο (κουτί αλληλογραφίας, κουτί ΔΕΗ, κάγκελα κλπ) . Αυτό σημαίνει πως πρέπει να βρεθούμε στα σπίτια μας μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας καθώς έχει παραταθεί η προθεσμία.
Με τον κωδικό απογραφής και με τον κωδικό του TAXIS στη σελίδα gov.gr εύκολα θα κάνετε την απογραφή.
Οσοι είστε του ΟΣΜΑΕΣ και δε θα μπορέσετε να βρεθείτε στο σπίτι σας για διάφορους λόγους, τηλεφωνείστε στον τομεάρχη-απογραφέα κτιρίων κ. Ιωάννη Ζούφιο 6980444271 να σας στείλει το φάκελο στην Αθήνα ή όπου αλλού κατοικείτε.
Οσοι είστε του Θεολόγου και δε θα μπορέσετε να βρεθείτε στο σπίτι σας για διάφορους λόγους, τηλεφωνείστε στον απογραφέα κτιρίων κ. Μιχάλη Καλλή 6984380647 για να σας στείλει το φάκελο.
2ον.Για όσους συνοικιστές μας δε μπορούν για διάφορους λόγους να απογραφούν μόνοι τους.
Για τον οικισμό του Θεολόγου συμπεριλαμβανομένων και των επαγγελματικών χώρων οι ενδιαφερόμενοι να τηλεφωνήσουν στην κ Θεοδώρα Μαρτίνου 6986259484, στον κ. Δημήτρη Καραμίτζιο 6989503383 ή στον κ. Θανάση Γερολουκά 6983381041 να κανονίσετε πότε μπορούν να έρθουν σπίτι σας για σας απογράψουν.
Για τον οικισμό του ΟΣΜΑΕΣ οι ενδιαφερόμενοι να τηλεφωνήσουν στην κ. Χρυσάφω Καραμίντζιου 6984508834 για να κανονίσετε πότε μπορεί να έρθει σπίτι σας να σας απογράψει.
Σημείωση
Α)Η απογραφή δεν είναι υποχρεωτική αλλά καλό θα είναι να το κάνουμε για την πρόοδο της περιοχής μας.
Β) Η απογραφή δεν έχει ουδεμία σχέση με τα εκλογικά δικαιώματα.
Γ) Στα σχετικά έγγραφα που θα συμπληρώσετε μην ξεχάσετε να βάλετε ως Πρώτη κατοικία το Θεολόγο ή τον ΟΣΜΑΕΣ και την άλλη σας κατοικία στην Αθήνα ή σε όποια άλλη Πόλη κατοικείτε ως Δευτερεύουσα. Το αντίστροφο θα κάνετε στο απογραφικό που θα σας έρθει στην Αθήνα ή όπου αλλού μένετε διότι κάθε ένας μας μπορεί ΜΙΑ φορά να απογραφεί
Με την ελπίδα πως καταλάβαμε αυτή τη φορά
Φιλικά το ΔΣ