Wednesday, September 20, 2023

Επίσκεψη στις παραλίες μας

Φωτο 1

 
Φωτό  2

Φωτό 3

Φωτό 4





                                           

Φωτό 5



Φωτό 6

Φωτό 7

Φωτό 8
Φωτο 9


Φωτο 10

Φωτό 11

Καλησπέρα σας
Χτες κάναμε μια επίσκεψη στις παραλίες μας για να έχουμε - και συγχρόνως να σας δώσουμε - μια εικόνα της κατάστασης που επικρατεί μετά από τα ξύλα ,κλαδιά και κορμούς που έφερε ο Daniel στην θάλασσά μας αλλά και από τη ραγδαία καταιγίδα των περασμένων ημερών.
Φωτογραφίσαμε τις παραλίες αυτές και σας τις παρουσιάζουμε για να ενημερωθείτε σε ποιες είναι εύκολη η πρόσβαση να κολυμπήσετε.
1) Οι τρεις παραλίες που βρίσκονται στον παραλιακό δρόμο μετά το Αλιευτικό καταφύγιο και μετά τον τσιμεντόδρομο προς ΟΣΜΑΕΣ δηλαδή αυτή που βρίσκεται μπροστά στην παλαιά Ντίσκο, η διπλανή της και η επομένη που βρίσκεται μπροστά από την ιδιοκτησία Ανέστη -Κατσίπη, είναι καθαρές από ξύλα και η πρόσβαση στη θάλασσα εύκολη(Φωτογραφίες 1,2 ,3,4 και 5)
2)Η παραλία Βουγιουκλάκη έχει αρκετά ξύλα και κορμούς που όμως είναι σε στοίβες τις οποίες έκανε το μέλος του Συλλόγου μας κ. Ηλίας Αντωνόπουλος που τον ευχαριστούμε. Αυτό σημαίνει πως η πρόσβαση στη θάλασσα είναι εύκολη για όποιους επιθυμούν να κολυμπήσουν(Φωτ. 6 και 7)
3)Η παραλία Διαμαντοπούλου έχει πρόβλημα καθώς είναι μεγάλος ο όγκος των ξύλων και κυρίως των κορμών που βγήκαν από τη θάλασσα αλλά από τους βράχους που μετακινήθηκαν από το ρέμα που εκβάλει εκεί. Ο Σύλλογός μας αναζητά λύση (Φωτ. 8 και 9)
4) Η παραλία Φλοίσβος που βρίσκεται στον Ευβοϊκό και μπροστά από την Παιδική Χαρά είναι εντάξει και η πρόσβαση στη θάλασσα εύκολη(Φωτ. 10)
5)Η διπλανή από το Φλοίσβο παραλία η μεσαία δηλαδή έχει μεγάλο πρόβλημα, η πρόσβαση στη θάλασσα είναι σχεδόν αδύνατη Και εκεί ο Σύλλογός μας αναζητεί λύση (Φωτ. 11)
Κατόπιν αυτών νομίζουμε πως όσοι οικιστές κολυμπάτε ακόμη θα βρείτε την παραλία που σας εξυπηρετεί.
Φιλικά το ΔΣ