Wednesday, November 25, 2015

Ανακοίνωση για τη συζήτηση στο Ειρηνοδικείο Αθηνών της ανακοπής μας για την ακύρωση του καταστατικού του νέου ΟΣΜΑΕΣ



Σας ενημερώνουμε ότι χθες 24.11.2015 επρόκειτο να συζητηθεί στο Ειρηνοδικείο Αθηνών η ανακοπή μας για την ακύρωση του καταστατικού του νέου ΟΣΜΑΕΣ, που είχε αναβληθεί στις 3.6.2015.

Η συζήτησε δεν έγινε, γιατί εξακολουθούν να παραμένουν τα κωλύματα που υπήρχαν και στην πρώτη δικάσιμο, ήτοι γιατί δεν υφίσταται νόμιμη διοίκηση ούτε στον παλαιό, ούτε και στο νέο ΟΣΜΑΕΣ, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να επιδοθεί αντίγραφο της ανακοπής στον ΟΣΜΑΕΣ, πράγμα απαραίτητο για τη συζήτηση.

Ήδη, όπως σας έχουμε ενημερώσει και με προηγούμενη ανακοίνωση του Σωματείου μας, έχει δρομολογηθεί η διαδικασία από το ΥΕΘΑ, για την τακτοποίηση αυτής της εκκρεμότητας, με νομοθετική παρέμβαση του Υπουργείου, η οποία είναι σε εξέλιξη και υπάρχουν διαβεβαιώσεις ότι πολύ σύντομα θα δώσει άμεση και πλέον αρμόζουσα λύση στο πρόβλημα.

Πρέπει, επίσης, να σας καταστήσουμε γνωστό, ότι η μη συζήτηση της ανακοπής μας, δεν βλάπτει τα συμφέροντά μας, δεδομένου ότι, εφόσον αυτό απαιτηθεί, θα επαναφέρουμε σε συζήτηση στο Ειρηνοδικείο την ανακοπή μας και θα τη δικάσουμε, ύστερα από νόμιμη κλήτευση των διαδίκων.

Για το ΔΣ του Συλλόγου 
Νανά Τσούμα Κακαβούλη   Πρόεδρος
Δημήτρης Μαούνης          Γ.Γραμματέας