Thursday, April 28, 2016

Ενημέρωση για την πορεία των ασφαλιστικών μέτρων και ευχές για τις άγιες ημέρες.

Καλησπέρα σε όλους!!!!! 
Την περασμενη Δευτερα 18-4 -2016 επιχειρησαμε να καταθεσουμε ως Σύλλογος,η πρόεδρος κ. Νανά Τσουμα Κακαβούλη, ο αντιπρόεδρος κ. Ηλίας Δημητρόπουλος , ο Γεν.Γραμματέας κ. Δημήτρης Μαούνης ( του οποιου την άδεια να παραστεί ως συνήγορός μας αρνηθηκε ο Δικηγορικός Συλλογος) και οι οικιστές κ.κ. Ζαχαρίας Γιαννακός και Θεόδωρος Κολοκυθάς τα ασφαλιστικά μετρα κατα των κ.κ.Γεωρ. Παναγόπουλου και Ελ.Μπελιβανάκη, αιτούμενοι παράλληλα προσωρινή διαταγή, τα οποια ομως δεν έγιναν δεκτά απο την πρόεδρο του δικαστηρίου. 
 Ετσι την Πέμπτη 21-4-2016 ο γενικόςγραμματέας του Συλλόγου μας κ. Δημ. Μαούνης αναγκάστηκε να καταθέσει τα ασφαλιστικά μέτρα μονος του ως οικιστής, Γεν.γραμματέας του Συλλόγου μας και δικηγόρος με αιτημα την προσωρινή διαταγή. 
 Τη Δευτέρα 25-4—2016 οι δικαστικοί επιμελητές πήγαν στα γραφεία του ΟΣΜΑΕΣ στη Σούτσου 40 να επιδόσουν την αιτηση στους κ.κ. Παναγόπουλο και Μπελιβανάκη. 
Ο μεν κ. Παναγόπουλος δεν βρισκόταν εκεί, ο δε κ. Μπελιβανακης δε δέχτηκε να παραλάβει τα έγγραφα. 
 Ετσι αναγκαστήκαμε να αναζητήσουμε τον κ. Παναγόπουλο, ο οποιος τηλεφωνικά δήλωσε στην πρόεδρο του Συλλόγου μας ότι έχει άδεια και ειναι εκτός Αθηνών ενώ καθε προσπάθεια να εντοπίσουμε το σπίτι του για να θυροκολληθεί η αιτηση ασφαλιστικών μέτρων απέβη άκαρπη. 
Ευτυχώς γνωρίζαμε το σπιτι του κ. Μπελιβανάκη και έτσι οι δικαστικοί επιμελητές τον βρήκαν και του το επέδωσαν. 
Η ακροαματική διαδικασία ορίστηκε για σήμερα Πέμπτη 28-4- 2016 στις 11.30 πμ στο κτίριο 5 της Σχολής Ευελπίδων. 
 Παρόντες εκτός του κ. Μαούνη ήταν η πρόεδρος του Συλλόγου ως μάρτυρας, η κα Λαουτάρη και ο οικιστής και μέλος μας κ. Στ.Γραφάκος. 
 Απο τους αντιδίκους ήρθε μονον ο κ. Μπελιβανάκης ενω ο νομικός σύμβουλος του ΟΣΜΑΕΣ κ. Βουτσινας αν και ήρθε, εμεινε εκτός της διαδικασίας.
 Μίλησε πρωτα ο κ. Μαούνης παραθέτοντας όλα τα στοιχεία συμφωνα με τα οποία είναι αναγκαίο να τεθεί άμεση σε λειτουργία το δίκτυο ύδρευσης του οικισμού μας και ζήτησε να ορίσει το Δικαστήριο σε ποιον θα παραδωθούν τα κλειδια των εγκαταστάσεών μας, τα οποία παρανομως κρατουνται στα γραφεία του ΟΣΜΑΕΣ. 
 Στη συνέχεια μιλησε ο κ. Μπελιβανάκης ο οποιος αφού δήλωσε πως μαζι με τον κ.Παναγόπουλο απλώς φυλάνε τα γραφεία και καμμια σχεση δεν εχουν με τον ΟΣΜΑΕΣ,για πρωτη φορά παραδέχτηκε (διότι προ ημερών στην Εισαγγελέα ακροάσεων το είχε αρνηθεί) ότι τα κλειδια των εγκαταστάσεων τα παρέλαβε ο ίδιος από τον εργολάβο κ. Βασιλόπουλο, ο ίδιος έβαλε τον αριθμό πρωτοκόλλου και έγραψε «παραλαβή με επιφύλαξη λόγω μή ύπαρξης ΔΣ /ΟΣΜΑΕΣ" και δική του είναι η μονογραφή ,πλην όμως δε γνωρίζει σε ποιο σημείο βρίσκονται μεσα στα γραφεία του ΟΣΜΑΕΣ, γεγονός που εξέπληξε την πρόεδρο του δικαστηρίου και φυσικά όλους τους παρόντες!!!!!!!! 
 Η αποφαση για την προσωρινή διαταγή , σε ποιον δηλαδή θα παραδωθούν τα κλειδια των εγκαταστάσεων, θα εκδοθεί την Τετάρτη 4-5-2016 και θα ενημερωθείτε. 

Σας ευχόμαστε από καρδιάς Καλή Ανάσταση και Καλο Πάσχα σε σας και τις οικογένειές σας! 
 Το ΔΣ του Συλλόγου μας