Friday, November 18, 2016

επισκευή βλάβης του δικτύου ύδρευσης του οικισμού μας

Καλησπέρα σε όλους
Βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης προέκυψε τις τελευταίες ημέρες στο ΟΤ 2 οικόπεδο 17.
Ειδοποιήσαμε τους κ.κ. Γκίζα και Πασπάλα και χθες η βλάβη αποκαταστάθηκε.
Για την ιστορία να σας ενημερώσουμε ότι ο κ. Γκίζας εργάστηκε αφειλοκερδώς, ο κ. Πασπάλας θα πληρωθεί από το πενιχρό ταμείο του Συλλόγου μας, διότι οι έκτακτες εισφορές μόλις και αρκούν για την αποπληρωμή των μηχανημάτων και των επισκευών του δικτύου, ενώ τα υλικά ήταν από την αποθήκη του δικτύου ύδρευσης.
Παράκληση να πληρώσετε τις οφειλές σας για το νερό διότι μετά από ενημέρωση του προέδρου του ΟΣΜΑΕΣ κ. Μπαρμπόπουλου τα χρήματα τα οποία έχουν οι λογαρισμοί του ΟΣΜΑΕΣ φτάνουν μόλις τις 21.000 ευρώ(16.000 νερό +6.000 εισφορές) και δε θα ειναι δυνατή η διευθέτηση του χρέους μας στη ΔΕΗ με αποτέλεσμα να μείνουμε πάλι χωρίς νερό και να πάνε άδικα οι κόποι μας!
Εν ανάγκη ειδοποιείστε γείτονες και φίλους σας να τηλεφωνήσουν στον ΟΣΜΑΕΣ στο 2108705266 να μάθουν τί οφείλουν και στη συνέχεια να το πληρώσουν!!!

Σημ. Αν το τηλέφωνο 2108705266 χτυπάει αλλά δεν το σηκώνουν δε σημαινει ότι λείπει η υπάλληλος αλλά το ότι ειναι απασχολημένο είτε από το γραφείο του ταμείου είτε από τα γραφεία της Αεροπορίας διότι δυστυχώς ο Συνεταιρισμός μας ΔΕ διαθέτει δικές του γραμμές αλλά χρησιμοποιεί της Αεροπορίας!!!!!!
Καλό σας βράδυ
Νανά Τσούμα Κακαβούλη πρόεδρος