Wednesday, May 3, 2017

Παράδοση των κλειδιών του δικτυου ύδρευσης ΟΣΜΑΕΣ και άλλα

Καλημέρα σε όλους
Σήμερα δημοσιεύονται σε ΦΕΚ τα ονόματα των διορισθέντων μελών του ΔΣ του ΟΣΜΑΕΣ.

Με δεδομένα λοιπόν ότι αφενός υπάρχει πλέον νόμιμο ΔΣ στο Συνεταιρισμό μας αφετέρου ότι η Επιτροπή παραλαβής των εγκαταστάσεων διορισμένη από το ΓΕΣ δε νομιμοποιείται να προχωρήσει καθώς ο ΟΣΜΑΕΣ είναι νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου, ο Σύλλογός μας ετοιμάζει έκθεση παράδοσης των κλειδιών και συνεπώς των εγκαταστάσεων στο ΔΣ του ΟΣΜΑΕΣ με πλήρη περιγραφή του ιστορικού και των ενεργειών οι οποίες έγιναν για να λειτουργήσει το σύστημα ύδρευσης και με συνημμένα φωτοαντίγραφα των τιμολογίων των αγορών μηχανημάτων και υλικών που χρησιμοποιήθηκαν για τις επισκευές των εγκαταστάσεων και των σωληνώσεων του δικτύου καθώς επίσης τους ονομαστικούς καταλόγους όλων των οικιστών οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στις έκτακτες εισφορές με το δίκαιο αίτημα να αφαιρεθούν τα χρήματα από τους λογαριασμούς νερού.

Παράλληλα σας δημοσιοποιούμε και τα τελευταία ονόματα των οικιστών που είχαν καταθέσει έκτακτες εισφορές στην Τράπεζα Πειραιώς.

Επειδή επίκειται συνάντησή μας με τον Υπουργό Εθνικής Αμυνας με μεσολαβητή το βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας κ. Ι. Σαρακιώτη σύντομα θα έχετε νέα μας

Φιλικά
Για το ΔΣ του Συλλόγου
Νανά Τσούμα Κακαβούλη πρόεδρος