Friday, October 5, 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΣΜΑΕΣ

Καλησπέρα σας
Σας κοινοποιούμε την ανακοίνωση την οποια λάβαμε από τον ΟΣΜΑΕΣ
Το ΔΣ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΣΜΑΕΣ
Σας ενημερώνουμε ότι, μετά από την τελευταία κακοκαιρία και λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που έλαβαν χώρα στην περιοχή Μαλεσίνας – Θεολόγου, κατά την χρονική περίοδο 29-30 Σεπτεμβρίου 2018, έγιναν εκτεταμένες ζημιές τόσο στο οδικό δίκτυο όσο και στο δίκτυο ύδρευσης, εντός των ορίων του οικισμού ΟΣΜΑΕΣ.
Κατόπιν αυτού, πραγματοποιήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία του Νομικού Συμβούλου του ΟΣΜΑΕΣ κ. Συγγούρη με τον Δήμο Λοκρών και ενημερωθήκαμε για τα κάτωθι:
1. Οι ζημιές οι οποίες προκλήθηκαν από την εν λόγω θεομηνία στο οδικό δίκτυο του ΟΣΜΑΕΣ, θα αποκατασταθούν από τα συνεργεία του Δήμου μετά την χορήγηση των απαραίτητων κονδυλίων από το αρμόδιο Υπουργείο.
2. Όσοι από τους οικιστές έχουν πάθει ζημιά στην οικοσκευή τους, να επικοινωνήσουν άμεσα με το Δήμο Λοκρών, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αποζημίωσή τους.
3. Αναφορικά με τις ζημιές στο δίκτυο ύδρευσης του ΟΣΜΑΕΣ, οι οποίες περιορίζονται στους οικιστές που υδρεύονται κυρίως από τη δεξαμενή Δ2 (λόγω εκτεταμένων ζημιών του δικτύου στην περιοχή «Λυκόρεμα»), η αποκατάστασή τους εκτιμάται ότι θα πραγματοποιηθεί εντός 10-15 ημερών.

Παρακαλούμε για την ενημέρωση των μελών σας.