Wednesday, April 29, 2020

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ –ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Αγαπητοί συνοικιστές ,
Αισθανόμαστε την ανάγκη να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε ότι ο οικισμός μας βρίσκεται μπροστά στον κίνδυνο διακοπής της υδροδότησής του από τα μέσα Μαΐου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε από το Δ.Σ του ΟΣΜΑΕΣ δεν κατέστη δυνατό να πληρωθεί τον Απρίλιο η δόση της ρύθμισης προς την ΔΕΗ όπως και οι τρέχουσες υποχρεώσεις δεδομένου ότι δεν εξοφλήθηκαν από μεγάλη μερίδα των οικιστών οι λογαριασμοί της ύδρευσης όπως και πολλών εισφορών.

Ως εκ τούτου καλούμε τους οικιστές αυτούς να αντιληφθούν την μεγάλη ζημιά που πρόκειται να προκαλέσουν στον οικισμό και στις ίδιες τις περιουσίες τους και να σπεύσουν άμεσα να εξοφλήσουν τις υποχρεώσεις τους ή έστω να κάνουν κάποια ρύθμιση αν πρόκειται για μεγάλα ποσά .
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ότι αν μέχρι τα μέσα Μαΐου δεν καταστεί δυνατό να συγκεντρωθεί το ποσό των 100.000 ευρώ που απαιτείται, η ΔΕΗ θα προχωρήσει σε διακοπή της ηλεκτροδότησης στα αντλιοστάσια του οικισμού.

Είναι μεγάλο κρίμα τώρα που έχει εξοφληθεί το μεγαλύτερο κομμάτι του χρέους μας και ο Δήμος έχει εκφράσει την καλή του θέληση να αναλάβει τη διαχείριση της υδροδότησης του δικτύου μας να τα τινάξουμε όλα στον αέρα εξ αιτίας της απερισκεψίας , της ολιγωρίας και της έλλειψης ευθύνης.

Καλούμε όλους τους συνειδητούς οικιστές να επικοινωνήσουν με φίλους και γνωστούς και να αναδείξουν το μεγάλο πρόβλημα που θα δημιουργηθεί στον οικισμό μας.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου του Υπουργού Οικονομικών και βουλευτή Φθιώτιδας κυρίου Χρήστου Σταικούρα το οποίο σας κοινοποιήσαμε, πράγματι εκδόθηκε το ΦΕΚ για την ανάληψη και επίσημα των καθηκόντων του νέου Δ.Σ του ΟΣΜΑΕΣ.
Φιλικά το ΔΣ