Friday, June 19, 2020

Ενημέρωση

Καλημέρα σε όλους
Σας ενημερώνουμε για τα εξής:
1) Αποκαταστάθηκε πλήρως η λειτουργία του δικτύου ύδρευσης μετά την επισκευή της αντλία της Γ1 και ενός "βουλώματος" στις σωληνώσεις της Δ4.
2)Δώσαμε στον υπεύθυνο για το φωτισμό κ. Καραμίντζο και μετά από αιτήματα των συνοικιστών μας στην προηγούμενη ανάρτηση, τις οδούς 48, 44 και 66 για να τοποθετηθούν λάμπες.
3)Οπως δεσμευτήκαμε σας δείχνουμε αποδείξεις από την αγορά υλικών για την επισκευή και ανακαίνιση της Παιδικής Χαράς του Ευβοικού (φωτ 1)
4) Λάβαμε μια επιστολή που θέτει κάποια ζητήματα για τον ΟΣΜΑΕΣ και μας ζητά απαντήσεις και ενέργειες , πλην όμως ο συντάκτης είναι ανώνυμος (φωτ.2 και 3) και τόσο το ύφος όσο και το περιεχόμενο της επιστολής παραπέμπει σε "γνωστούς" κύκλους.
Δεδομένου πως ουδεμία υποχρέωση έχουμε να απαντάμε σε ανώνυμους,τον καλούμε ανοιχτά να πάψει να κρύβεται και αναλάβει την ευθύνη των όσων γράφει δημοσιεύοντας το όνομά του, το ΟΤ ,το οικ. και το τηλέφωνό του.
Μετά είμαστε πρόθυμοι να συζητήσουμε ανοιχτά γραμμή προς γραμμή τα θέματα που θέτει στο ΔΣ του Συλλόγου μας ο οποίος έχει αποδείξει ότι πάντα είναι ανοικτός σε οποιαδήποτε επώνυμη κριτική και καλόπιστο διάλογο.

Καλό Παρασκευοσαββατοκύριακο!
Φιλικά το ΔΣ