Friday, October 30, 2020

Παράταση της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου ΟΣΜΑΕΣ

Καλησπέρα σαςΣας κοινοποιούμε την επιστολή μας στον Υπ. ΕΘΑ, στον Υφ.ΕΘΑ και στον Αρχηγό ΓΕΣ

με εκτίμηση το ΔΣ

ΠΡΟΣ: Υπουργό Εθνικής Αμυνας
ΚΟΙΝ: 1. Υφ. Εθνικής Αμυνας
2. Αρχηγό ΓΕΣ
3. Πρόεδρο ΟΣΜΑΕΣ
4. οικιστές ΟΣΜΑΕΣ
 
Θέμα: Παράταση της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου ΟΣΜΑΕΣ
Σχετικό: Αίτημα του ΔΣ ΟΣΜΑΕΣ της 17-9-2020 προς ΔΟΥ/ΓΕΣ
 
Αξιότιμε κύριε Υπουργέ Εθνικής Αμυνας,
Σας ενημερώνουμε ότι στις 17-09-20 κατατέθηκε στην ΔΟΥ του ΓΕΣ με αποδέκτη εσάς αίτημα από το Δ.Σ του ΟΣΜΑΕΣ με το οποίο ζητείται η παράταση της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΣΜΑΕΣ για την εποπτεία του από το ΥΠΕΘΑ(Σχετ.)
Το εν λόγω αίτημα έτυχε της σύμφωνης γνώμης του κ. Υφυπουργού και του Δημάρχου Λοκρών όπως φυσικά και του Προέδρου του ΟΣΜΑΕΣ σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Υφυπουργού.
Κύριε Υπουργέ,
Η παράταση της θητείας του Δ.Σ του ΟΣΜΑΕΣ είναι ζωτικής σημασίας για το συνεταιρισμό μας προκειμένου να ολοκληρωθούν επιτυχώς οι διαδικασίες που απαιτούνται για την ανάληψη της υδροδότησής του εν λειτουργία και κυρίως της μεταβίβασής του στο Δήμο Λοκρών.
Προς τούτο σας παρακαλούμε όπως εγκρίνετε το εν λόγω αίτημα και το εισάγετε το ταχύτερο δυνατό προς νομοθετική ρύθμιση, δεδομένου ότι η θητεία του υφιστάμενου Δ.Σ λήγει στο τέλος του έτους(31-12-2020).
Σας ενημερώνουμε ότι η ύπαρξη των 1300 οικιών και η επιβίωση των 4000 οικιστών του συνεταιρισμού μας εξαρτάται πλέον από τις δικές σας ενέργειες.
Ευελπιστούμε ότι θα κατανοήσετε την αγωνία μας και το αίτημά μας θα τύχει της ευγενούς ανταπόκρισής σας.
Τέλος επιθυμούμε, αν είναι εφικτό, μια συνάντηση μαζί σας για περισσότερα στοιχεία αναφορικά με την τόσο σοβαρή υπόθεσή μας.
Με εκτίμηση
Η πρόεδρος Νανά Τσούμα Κακαβούλη
Ο γεν. γραμματέας Δημήτρης Μαούνης