Sunday, July 25, 2021

Καθώς πλησιάζει η ημέρα της Γενικής μας Συνέλευσης και των εκλογών μας για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και Εξελεγκτική Επιτροπή (Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021 στις 7.30 στον κινηματογράφο του Θεολόγου), ο Σύλλογός μας τακτοποίησε κάποιες εκκρεμότητες

Καλημέρα σας

Καθώς πλησιάζει η ημέρα της Γενικής μας Συνέλευσης και των εκλογών μας για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και Εξελεγκτική Επιτροπή 
 (Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021 στις 7.30 στον κινηματογράφο του Θεολόγου)
ο Σύλλογός μας τακτοποίησε κάποιες εκκρεμότητες.
 
1ον Με πρωτοβουλία του προέδρου της Εξελεγκτικής μας Επιτροπής κ. Σπύρου Μεγαρίτη και τη βοήθεια του ηλεκτρολόγου κ. Νίκου Καραμίτζιου αποκαταστάθηκε ο ηλεκτροφωτισμός της Παιδικής Χαρά του Ευβοϊκού.(φωτ. 1 και 2)
 
2ον Με τη βοήθεια του μέλους μας κ. Βαγγέλη Κουγιανού αποκαταστάθηκαν οι βλάβες στη βάρκα μας στο χώρο της πρώην Παιδικής Χαράς της παραλίας Θεολόγου. Τη βάψαμε, τη στολίσαμε, τη φωτογραφήσαμε και ελπίζουμε να τη σεβαστούν οι πιτσιρικάδες αλλά και τα μεγαλύτερα παιδιά. (φωτ. 3-4-5 και 6)
 
3ον Με τη βοήθεια του μέλους μας κ. Κώστα Κατσαγάνη και προς μεγάλη χαρά του συνοικιστή μας κ. Κλένδρου, κρεμάσαμε πάλι το γλωσσίδιο στην καμπάνα του καμπαναριού που βρίσκεται στο χώρο της εκκλησίας στην οδό 31 χωρίς βέβαια σχοινί για να μην τη χτυπούν περαστικοί και ενοχλούν τους γύρω κατοίκους. (φωτ. 7 και 8 )
Ευχαριστούμε θερμά όσους μας βοήθησαν.
Φιλικά το ΔΣ