Thursday, September 22, 2022

Ενημέρωση

Καλησπέρα σας

1)Σας ενημερώνουμε πως κατόπιν πρωτοβουλίας του Προέδρου του ΟΣΜΑΕΣ συμφωνήθηκε με τη ΔΕΔΔΗΕ Αταλάντης να αρχίσει στον ΟΣΜΑΕΣ , από την Δευτέρα 26/09/22 ,ένα πιλοτικό πρόγραμμα κοπής μέρους των Πεύκων που έρχονται σε επαφή με τα ηλεκτροφόρα καλώδια τόσο στους δημόσιους χώρους όσο και εντός των οικοπέδων. Πρόκειται για ένα μεγάλο νέο υπερσύγχρονο μηχάνημα που κόβει το πεύκο ψηλά και παράλληλα θρυμματίζει τα κλαδιά. Για τα πιο χοντρά κομμάτια έγινε συνεννόηση με το Δασαρχείο να μεταφερθούν σε συγκεκριμένα μέρη όπου θα δοθεί άδεια να συλλεχθούν από ιδιώτες και οικιστές για καυσόξυλα. Με αυτό τον τρόπο δεν θα παραμένουν επικίνδυνα υπολείμματα στην βάση των πυλώνων ρεύματος.
Θα πρέπει να ενημερώσουμε τους οικιστές ότι κατά την διάρκεια των εργασιών θα γίνονται ολιγόωρες διακοπές ρεύματος, όπως ενημέρωσε ο Διευθυντής της ΔΕΔΗΗΕ.
Επίσης την Δευτέρα θα έχουμε διαθέσιμο τηλέφωνο του εργολάβου για να επικοινωνήσει όποιος επιθυμεί να υποδείξει όπου έχει παρατηρήσει επικίνδυνα σημεία και το οποίο θα σας κοινοποιήσουμε στην παρούσα ανάρτηση.
 
2) Προχωρά το θέμα ανοίγματος λογαριασμού Συλλόγου μας σε Τράπεζα . Γίνεται αντιληπτό πως το θέμα αυτό είναι πολύ σοβαρό για την οικονομική αυτοδυναμία, στήριξη και αποτελεσματικότητα στις ενέργειες του Συλλόγου μας.
Φιλικά το ΔΣ