Monday, April 1, 2024

Ο κίνδυνος να διακοπεί η υδροδότηση του οικισμού ΟΣΜΑΕΣ είναι ορατός!


 



Καλησπέρα σας
Σας ενημερώνουμε για τα εξής:
 
1)Ο κίνδυνος να διακοπεί η υδροδότηση του οικισμού ΟΣΜΑΕΣ είναι ορατός διότι ενώ έχει λήξει από 31-12-2023 η θητεία του ΔΣ , αργεί δραματικά από το ΥΠΕΘΑ η αναγκαία παράτασή της. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η εκταμίευση των ποσών για να εξοφληθεί η ΔΕΔΔΗΕ του συστήματος υδροδότησης και ο εργολάβος. Επίσης δυσχεραίνεται και η διαδικασία προσάρτησης του οικισμού μας στο Δήμο Λοκρών.
 
2) Ο Σύλλογός μας με τα κάτωθι αρχεία τα οποία σας παρακαλούμε να τα διαβάσετε , έχει εδώ και καιρό στείλει επιστολές προς τα ανώτατα στελέχη του ΥΠΕΘΑ καθώς και στον πρώην και δυνάμει πρόεδρο του ΟΣΜΑΕΣ κύριο Παν. Χαβιά για την επίσπευση της παράτασης.
Οποιοι από εσάς έχετε την καλή διάθεση "να βάλετε πλάτη" μπορείτε να γράψετε προς το ΔΣ του ΟΣΜΑΕΣ μια ανάλογη επιστολή για την ανάγκη παράτασης της θητείας στη διεύθυνση osmaes.proedros@gmail.com
 
3) Δυστυχώς εντός του σώματος των οικιστών του ΟΣΜΑΕΣ υπάρχουν οικιστές πιθανόν και οικοπεδούχοι οι οποίοι επί μια διετία υπονομεύουν τη διαδικασία της αιτούμενης παράτασης της θητείας του ΟΣΜΑΕΣ με επιστολές παραπληροφόρησης στα Υπουργεία, στους βουλευτές, σε ιστοσελίδες , σε κανάλια κλπ συκοφαντώντας και λασπολογώντας παράλληλα το Σύλλογό μας!
Λόγω του σοβαρότατου θέματος ενδεχομένης διακοπής του νερού, στην αμέσως επόμενη ανάρτηση θα σας τους παρουσιάσουμε! Ως εδώ ! Η υπομονή μας εξαντλήθηκε!!!
 
Το ΔΣ