Monday, January 31, 2011

Ασφάλεια του οικισμού ΟΣΜΑΕΣ Μαλεσίνας



ΘΕΟΛΟΓΟΣ 31-1-2011
ΠΡΟΣ: κ. Γρηγόρη Τασούλα
ΓενΓραμ. Υπ. Προστασίας του Πολίτη
ΚΟΙΝ: 1.Αστυνομική Δ/νση Φθιώτιδας
2.Αστυνομικό Τμήμα Αταλάντης
3.Αστυνομικό Σταθμό Μαλεσίνας
4.Δήμο Λοκρών
5.ΟΣΜΑΕΣ
6.Σύλλογο Νέα Αλαία

Θέμα:Ασφάλεια οικισμού ΟΣΜΑΕΣ Μαλεσίνας Δήμου Λοκρών Νομού Φθιώτιδας

Κυριε Γενικέ
Τον τελευταίο καιρο η κατασταση στον οικισμό ΟΣΜΑΕΣ Μαλεσίνας έχει γίνει ανεξέλεγκτη.
Σε καθημερινή σχεδόν βάση διαδραματίζονται σκηνες που παραπέμπουν σε ταινίες με θέμα την Κοζα Νόστρα, την Καμόρρα και τη Ντραγκεττα!!
Ληστείες σπιτιών και αυτοκινήτων από συμμορίες κακοποιών, οι οποίοι δε διστάζουν να πυροβολήσουν κατά των οικιστών και του προσωπικού των εταιριών security, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί ένα κλίμα τρόμου, πανικού και ανασφάλειας στους οικιστές ενώ παραλληλα ο οικισμός δυσφημίζεται και υποβαθμίζεται.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Μαλεσίνας αποδυναμωμένος, ελαχιστα μπορεί να προσφέρει ενώ το Αστυνομικό Τμήμα Αταλάντης βρισκεται 10μ χλμ μακριά από τον οικισμό και μέχρι να επέμβει οι κακοποιοί έχουν απομακρυνθεί κατά πολύ.
Η Αστυνομική Δ/νση Φθιώτιδας διέθεσε ένα περιπολικό να περιπολεί τον οικισμό τα βράδια πλην όμως η περιοχή είναι τεράστια και είναι δώρον άδωρον.
Ο Σύλλογός μας στα πλαίσια της προσπάθειάς του να συμβάλλει στην επιλυση του προβλήματος επικοινώνησε με το Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αταλάντης και από τη συζήτηση προέκυψε πως για τη σωστή και αποτελεσματική επιτήρηση της περιοχής θα ήταν σκόπιμο να εφοδιαστεί το Αστυνομικό Τμήμα Αταλάντης με συμβατικά μέσα δηλαδή δύο ή τρία συμβατικά οχήματα καθώς και με ένα δικυκλο με ελευθερο χρώμα οποιασδήποτε μαρκας και παλαιότητας ώστε η παρακολούθηση των κακοποιών από τους αστυνομικούς να μη γίνεται αντιληπτή

Κατόπιν αυτών σας παρακαλούμε για τις ενέργειές σας
Ευχαριστούμε
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Η Γραμματέας