Wednesday, August 31, 2016

Ενημέρωση

Καλησπέρα σας
1. Όπως σας έχω ενημερώσει η πρωτοβουλία των οικιστών των δυο περιοχών του Πευκώνα και των Μεσιτικών να επισκευαστούν , με χρηματοδότηση του έργου από τους ίδιους τους οικιστές,οι εμφράξεις του δικτύου των σωληνώσεων από το συνεργείο του κ. Κ.Πασπάλα , έφερε το ποθητό αποτέλεσμα να υδρευτούν όλοι όσοι επί πολλούς μήνες δεν είχαν νερο.
Ανάλογη πρωτοβουλία αναλαμβάνουν οι οικιστές της οδού 47 για την απόφραξη των σωληνώσεων από τον κ. Κ. Πασπάλα και δια του κ. Θέμη Παπαχαραλάμπους τηλ. 6947200480 συλλέγονται χρήματα για το έργο και με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε όσοι ενδιαφέρεστε.
Επίσης το ίδιο πρόβλημα αναμένεται να λυθεί στις οδούς 46 και 66

2.Το συνεργείο του κ. Φίλη από τη Θήβα ολοκλήρωσε την επισκευή του ηλεκτρικού πίνακα στην γεώτρηση 2 όπου αν θυμάστε αγοράσαμε νέα αντλία από τον κ. Παπαντωνάτο , έγινε αλλαγή των ρελέ και των μπουτόν , επισκευάστηκε και στεγανοποιήθηκε η πόρτα του πίνακα η οποία ήταν διαλυμένη και πεταμένη στα χωράφια.
Επίσης προχωρά στην επισκευή του άξονα της αντλίας (γουρούνας) στην Δεξαμενή Αρχής.
Τελος άρχισε σταδιακά η αποπληρωμή των χρεών μας προς τους κ.κ. Φίλη και Παπαντωνάτο από τον αντιπρόεδρο κ. Δημητρόπουλο και εμένα
Φιλικά
Νανά Τσούμα Κακαβούλη πρόεδρος