Sunday, September 25, 2016

Ενημέρωση

Καλησπέρα σας
Σας ενημερώνουμε ότι η μεγάλη αντλία(γουρούνα) της Δεξαμενής Αρχής έχει επισκευαστεί από τον κ. Φίλη και θα τοποθετηθεί αύριο Δευτέρα ως εφεδρική της ήδη λειτουργούσας.
Την ίδια ημέρα ο κ. Φίλης θα ανελκύσει με το γερανό του την αντλία της Ενδιάμεσης δεξαμενής και θα την πάει στην αντιπροσωπεία της WILO για επισκευή.
Επίσης η GROUP 8 θα κάνει μέσα στις επόμενες ημέρες τον έλεγχο των μηχανημάτων της ώστε να τεθεί σε λειτουργία και το σύστημα φύλαξης των εγκαταστάσεων μέσω των αριθμών των κινητών τηλεφώνων και ίντερνετ που διαθέτει ο Σύλλογός μας από τη VODAFON.

Παράλληλα σας στέλνουμε και την επιστολή μας προς το ΔΣ του ΟΣΜΑΕΣ σχετικά με τη διευθέτηση του χρέους προς τη ΔΕΗ.

Προς: Δ.Σ. ΟΣΜΑΕΣ
Θέμα: Διευθέτηση χρέους προς ΔΕΗ
Σχετ ΑΠ 996/1-9-2016 επιστολή μας
Κύριοι
Όπως γνωρίζετε ο Σύλλογός μας έχει ακόμη την ευθύνη της υδροδότησης του οικισμού μέχρι να λάβει εντολές από σας για την παράδοση των κλειδιών του δικτύου και γενικά του έργου το οποίο έχει επιτελεστεί μέχρι σήμερα.

Με τη σχετική επιστολή μας σας έχουμε ενημερώσει ότι επείγει η διευθέτηση του χρέους του Συνεταιρισμού μας προς την ΔΕΗ και δεδομένου ότι , σύμφωνα με ανακοίνωση της Επιχείρησης η προθεσμία υποβολής μιας απλής αίτησης λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου , σας εφιστούμε την προσοχή διότι ο κίνδυνος διακοπής της ηλεκτροδότησης των αντλιοστασίων θα είναι άμεσος, και ως εκ τούτου και η διακοπή της υδροδότησης.
Οφείλουμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι για να ξανασυνδέσει η ΔΕΗ το ρεύμα αρχές Ιανουαρίου υπήρξε σχετική γραπτή δέσμευση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας προς το ΔΣ της Επιχείρησης ότι ευθύς μόλις αναλάβει το νέο Δ.Σ θα προέβαινε στις σχετικές ενέργειες για την ρύθμιση του χρέους.
Θεωρούμε ότι τελικά θα είναι άδικο μετά από τόσες προσπάθειες του Συλλόγου μας και με τη βοήθεια των πιο συνειδητοποιημένων οικιστών να μείνει πάλι ο οικισμός μας χωρίς νερό με ότι αυτό συνεπάγεται για την ζωή μας και τις περιουσίες μας.
Για το ΔΣ του Συλλόγου
Η Πρόεδρος Νανά Τσούμα Κακαβούλη
Ο Γεν. Γραμματέας Δημήτρης Μαούνης