Wednesday, December 28, 2016

Παράδοση των κλειδιών του δικτύου ύδερευσης του οικισμού ΟΣΜΑΕΣ Μαλεσίνας

Καλημέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά!
Σας κοινοποώ την επιστολή μας προς τον ΟΣΜΑΕΣ σχετικά με την παράδοση των κλειδιών του συστήματος ύδρευσης του οικισμού μας καθώς και την απάντηση που λάβαμε.
Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι πάγια τακτική του Συλλόγου μας είναι οι νόμιμες και διαφανείς διαδικασίες γεγονός που σημαίνει ότι η παράδοση των κλειδιών θα γίνει όπως προβλέπει ο νόμος,δηλαδή με επίσημο πρωτόκολο παράδοσης και παραλαβής αφού προηγηθεί έλεγχος των εγκαταστάσεων από μηχανικό τον οποίο θα καλέσει ο παραλαβών δηλαδή οι κ.κ. Παναγόπουλος και Μπελιβανάκης και σε περίπτωση αδυναμίας των ο Διευθυντής Οικονομικής Υπηρεσίας του ΓΕΣ από τον οποίο και παραλάβαμε τα κλειδιά, με την προυπόθεση βέβαια να διαθέτει πάλι εξουσιοδότηση των κ.κ. Παναγόπουλου και Μπελιβανάκη.
Συγχρόνως θα παραδώσουμε αντίγραφα των τιμολογίων των αγορών και επισκευών οι οποίες έγιναν απο το Σύλλογό μας και επίσης όλους τους καταλόγους με τα ονόματα των οικιστών οι οποίοι προσέφεραν έκτακτες εισφορές είτε μέσω των τραπεζων είτε εκτός, με δίκαιο αίτημα την αφαίρεση των χρημάτων από τους λογαριασμούς του νερού.
Καλή χρονιά σε σας και τις οικογένειές σας
Με τιμή
Νανά Τσούμα Κακαβούλη πρόεδρος