Wednesday, January 11, 2017

ενημερωση σχετικά με την παράδοση των κλειδιών και των εγκαταστάσεων του δικτύου ύδρευσης

Σας κοινοποιούμε την επιστολή μας προς το Διευθυντή οικονομικών του ΓΕΣ κ. Χατζή σχετικά με την παράδοση των κλειδιών και των εγκαταστάσεων του δικτύου ύδρευσης του οικισμού μας.
Φιλικά
Νανά Τσούμα Κακαβούλη πρόεδρος

αρ.πρωτ.1001/9-1-2017
ΠΡΟΣ: ΓΕΣ/ΔΟΙ/ 1γ Διευθυντή
ΚΟΙΝ: ΟΣΜΑΕΣ

Θέμα: Παράδοση κλειδιών και εγκαταστάσεων ύδρευσης του οικισμού ΟΣΜΑΕΣ
Μαλεσίνας

Σχετικά: α) έγγραφο ΟΣΜΑΕΣ με αρ.πρωτ. Φ900/9/735 Σ. 76 5 Δεκεμβρίου 2016
β) έκθεση παράδοσης των εγκαταστάσεων ύδρευσης του οικισμού ΟΣΜΑΕΣ
Μαλεσίνας από την alphadelta constractions προς τον ΟΣΜΑΕΣ με
αρ.πρωτ. 1214/31-12-2015

Κύριε Διευθυντά
Σε συνέχεια των α και β σχετικών ( το α σχ. σας έχει ήδη κοινοποιηθεί από τον ΟΣΜΑΕΣ) παρακαλούμε να έρθετε σε συννενόηση μαζί μας για την ημερομηνία και την ώρα συνάντησης μελών του ΔΣ του Συλλόγου μας με μηχανολόγο και υδραυλικό του ΓΕΣ, οι οποίοι θα επιθεωρήσουν επί τόπου τις εγκαταστάσεις ύδατος του οικισμού ΟΣΜΑΕΣ Μαλεσίνας προς έλεγχο της κατάστασης στην οποία αυτές βρίσκονται καθώς και τον έλεγχο και την παραλαβή των υλικών, κάποια από τα οποία χρησιμοποιήσαμε για επισκευές και για την αντικατάσταση σωληνώσεων, ιδίως στην περιοχή της Δ2 δεξαμενής ,ώστε στη συνέχεια να γίνει δυνατή η συνυπογραφή πρωτοκόλλου παράδοσης παραλαβής των κλειδιών και των εγκαταστάσεων.
Σας ενημερώνουμε ότι μετά την απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών η οποία μας υποχρεώνει να επιστρέψουμε τα κλειδιά των εγκαταστάσεων στον ΟΣΜΑΕΣ,οι εγκαταστάσεις ύδατος, είναι κλειστές από 5-12-2016.
Ωστόσο, ελλείψει συστήματος φύλαξης, ο συνεργάτης μας και π. φύλακας των εγκαταστάσεων του ΟΣΜΑΕΣ κ. Αντώνης Γκίζας επιβλέπει τις εγκαταστάσεις περιοδικά αφιλοκερδώς.

Με τιμή
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Η πρόεδρος Νανά Τσούμα Κακαβούλη
ο Γεν.γραμματέας Δημήτρης Μαούνης