Saturday, August 19, 2017

Παιδική Γιορτή

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Γιορτή για τα παιδιά που διοργάνωσε ο Σύλλογός μας χθες Παρασκευή στο χώρο της πρώην παιδικής χαράς στην παραλία του Θεολόγου.
Μικροί και μεγάλοι τραγουδησαν χόρεψαν και διακέδασαν με τον κλόουν, τη μουσική και τα τραγούδια.
Το μόνο μελανό σημείο υπήρξε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του χώρου από τα μέλη του ΔΣ η εμφάνιση της ιδιοκτήτριας της καφετέριας-μπαρ MOE ονόματι Πρεφαντή Γεωργία η οποία σε έξαλλη κατάσταση τους επετέθη με ύβρεις και χειρονομίες προσπαθώντας να τους εκδιώξει από το χώρο και απειλώντας τους να καλέσει την Κτηματική Υπηρεσία και το Δήμο καθώς και ότι θα ξεριζώσει τις πικροδάφνες και θα κατεβάσει την ελληνική σημαία!
Τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου της εξήγησαν πως ο χώρος της παραλίας είναι δημόσιος, ανήκει σε όλους τους πολίτες και ότι η τοποθέτηση της ελληνικής σημαίας είναι εις γνώσιν των Αρχών.
Ωστόσο ο Σύλλογός μας επιφυλάσσεται να ενημερώσει την Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας, το Αστυνομικό τμήμα Αταλάντης, το Λιμεναρχείο Αταλάντης και την Κτηματική Υπηρεσία για το συμβάν και να ζητήσει  την προστασία του εθνικού μας συμβόλου.
Φιλικά
Το ΔΣ