Wednesday, October 4, 2017

Αφαίρεση των υδρομέτρων από τους οφειλέτες

Καλό μεσημέρι σε όλους
σας κοινοποιούμε την επιστολή μας προς τον κ. Πρόεδρο του ΟΣΜΑΕΣ σχετικά με την αφαίρεση των υδρομέτρων από τους συνοικιστές μας οι οποίοι είναι ασυνεπείς στην εξόφληση των οικονομικών τους υποχρεώσεων.

Κύριε Πρόεδρε
Σε ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνεταιρισμού της 21ης Ιουλίου 2017 και συγκεκριμένα το Πρακτικό 3ου θέματος της υπ.αριθ. 586/21-7-17/ΔΣ ΟΣΜΑΕΣ, καλούσατε τους συνεταίρους-οικιστές του οικισμού Μαλεσίνας να προβούν στην πλήρη εξόφληση των χρεών τους προς το Συνεταιρισμό (Υδρευσης και Εισφορών) προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα η υδροδότηση του οικισμού ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα διακόψετε την υδροδότηση και στη συνέχεια θα αφαιρέσετε τους υδρομετρητές των οφειλετών.

Χρονικό περιθώριο δώσατε ένα τρίμηνο, το οποίο λήγει 21-10-2017.
Ωστόσο κανείς από τους κακοπληρωτές δεν ευαισθητοποιήθηκε να εξοφλήσει τα χρέη του, το αντίθετο έγιναν θρασείς και προκλητικοί με αποτέλεσμα να εξαγριωθούν όσοι ανταποκρίθηκαν στις οικονομικές υποχρεώσεις τους και να απειλούν να σταματήσουν να πληρώνουν και αυτοί!
Η οργή και η αγανάκτηση άλλωστε φαίνεται και στις επιστολές που λαμβάνετε όπως του κ. Κων. Φράγκου αλλά και στα σχόλια και τις παρατηρήσεις των οικιστών στα social media ( στη σελίδα μας στο ίντερνετ, στο facebook και στα mails).
Κατόπιν των ανωτέρω σας μεταφέρουμε την καθολική απαίτηση των οικιστών οι οποίοι έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμά σας αλλά και του Συλλόγου μας να αφαιρέσετε άμεσα τους υδρομετρητές των οφειλετών, αρχής γενομένης από τους μεγαλοοφειλέτες.
Για το ΔΣ
Η Πρόεδρος Νανά Τσούμα Κακαβούλη
Ο Γεν.Γραμματέας Δημήτρης Μαούνης