Tuesday, March 12, 2019

Παιδική Χαρά της παραλίας Θεολόγου

Καλημέρα σε όλους!
Σας κοινοποιούμε ακόμα ένα καλό νέο.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον εργολάβο κύριο Νίκο Ανέστη για το γεγονός ότι, μετά από παράκληση μέλους του Συλλόγου μας, μπάζωσε και ισοπέδωσε αφιλοκερδώς το χώρο της παιδικής χαράς της παραλίας του Θεολόγου.
Ο χώρος αυτός, ο οποίος μετά τη θεομηνία της 29-9-2018 ήταν γεμάτος πέτρες και με ένα μεγάλο λάκκο γεμάτο με σίδερα και σκουπίδια, ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των μικρών παιδιών που μαζεύονται εκεί και παίζουν, χτες μάλιστα πετούσαν και αετούς.
Πρόθεση του Συλλόγου μας είναι να φυτευτούν νέα φυτά μέσα στη βάρκα και να αντικαταστήσουμε το σχισμένο ύφασμα στις δυο ελληνικές σημαίες της παιδικής χαράς και του αλιευτικού καταφυγίου με καινούργιο διότι όπως θα ξέρετε με τους ισχυρούς ανέμους κάθε εξάμηνο το ύφασμα σχίζεται και απαιτείται άμεσα η αντικατάστασή του.
Επίσης σε επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Γιώργο Γουρνά δημοτικό σύμβουλο και γραμματέα του Δημ. Συμβουλίου Λοκρών μας είπε πως τα πιστοποιημένα σύμφωνα με το νόμο όργανα για τη νέα Παιδική Χαρά είναι έτοιμα,αν δε μπορέσει ο Δήμος να τα βάλει στο σημερινό χώρο λόγω του προβλήματος που υπάρχει με την Κτηματική Υπηρεσία Φθιώτιδας, θα τοποθετηθούν στον πίσω χώρο που ανήκει στο Δήμο Λοκρών δηλαδή απέναντι από το φούρνο Πάππου και δίπλα στο αγροτικό ιατρείο.
Ο Σύλλογός μας ωστόσο κάνει προσπάθειες ο σημερινός χώρος να παραμείνει στη διάθεση των μικρών παιδιών και των συνοδών τους.
Το ΔΣ