Monday, July 1, 2019

Kαθαρισμός της παραλίας Διαμαντοπούλου

Καλημέρα σε όλους.
Χθες ο Σύλλογός μας ολοκλήρωσε τον καθαρισμό της παραλίας Διαμαντοπούλου από σκουπίδια, ξύλα, πλαστικά και πέτρες που είχαν συσσωρευθεί από τα ακραία καιρικά φαινόμενα του Σεπτεμβρίου 2018.
Στην πρώτη φωτογραφία είναι ακόμα μια φορά η παράκλησή μας να διατηρηθεί καθαρή η παραλία από εμάς τους ίδιους, τους φίλους και τους επισκέπτες.
Στις επόμενες 2-3-4 φωτογραφίες θα δείτε τα σκαλοπάτια που δημιουργήσαμε με πέτρες στο τέλος της σκάλας ώστε η πρόσβαση να γίνεται με ασφάλεια και την "οριοθέτηση" με βαμμένους μπλε πασσάλους και σχοινί του μικρού ρέματος το οποίο δημιουργήθηκε από τους τεράστιους όγκους νερών που κατέβασε την ημέρα εκείνη το ρέμα που βρίσκεται ανάντι του δρόμου. Ο λόγος είναι η προφύλαξη από ατύχημα των επισκεπτών της παραλίας αλλά κυρίως των μικρών παιδιών που πιθανόν από περιέργεια να ανέβουν στα πρανή του μικρού αυτού ρέματος.
Στην 5η φωτογραφία θα δείτε την κατάσταση που βρισκόταν το σημείο αυτό πριν την παρέμβασή μας.
Στην 6η φωτογραφία θα δείτε τη μικρή σκάλα καθόδου στην παραλία Βουγιουκλάκη την κουπαστή της οποίας βάψαμε μπλε μαζί με την πινακίδα και στην οποία σχεδιάσαμε για λόγους αισθητικούς ένα καλοκαιρινό σχέδιο. Επίσης θα δείτε πίσω της ένα σχοινί το οποίο τοποθετήσαμε για λόγους προφύλαξης από τις πέτρες και τον κίνδυνο να πέσει κάποιο μικρό παιδί και τέλος ανάλογο σχοινί θα δείτε και την 7η φωτογραφία
Φιλικά το ΔΣ