Monday, November 18, 2019

Παιδική χαρά του Ευβοικού

Καλησπέρα σας
Την Παρασκευή 15-11-2019 τα μέλη του ΔΣ και της Εξελεγκτικής Επιτροπής κ.κ. Μάκης Βασιλόπουλος και Γιώργος Μιμίκος συνόδευσαν την κυρία Χρυσούλα Ζάρκα, τεχνική περιβάλλοντος της εταιρίας Atmacom , στο χώρο της παιδικής χαράς του Ευβοικού, η οποία κατέγραψε τις ζημιές που έχουν υποστεί τα όργανα . Στη συνέχεια θα μας αποστείλει προσφορά αναφορικά με την επισκευή και την ασφαλή επαναλειτουργία της παιδικής χαράς οπότε θα διερευνήσουμε πώς θα βρεθούν τα χρήματα.
Η εταιρία Atmacom δραστηριοποιείται στο Δήμο Λοκρών και συγκεκριμένα στις παιδικές χαρές και μας υπεδείχθη από τον Αντιδήμαρχο Λοκρών κύριο Ανεστάκη (υπεύθυνο μεταξύ άλλων και για τις παιδικές χαρές) σε προηγούμενη συνάντησή μας για την οποία σας ενημερώσαμε.
Να τονίσουμε ότι η παιδική χαρά του Ευβοικού είναι κατασκευασμένη σε χώρο του ΟΣΜΑΕΣ και ανήκει στο Συνεταιρισμό συνεπώς ΔΕΝ είναι δημοτική αλλά ιδιωτική.
Πρόθεσή μας είναι να επισκευασθεί διατηρώντας την παραδοσιακή της μορφή και να λειτουργεί (να είναι ανοιχτή) για λόγους ασφαλείας, μόνον τους καλοκαιρινούς μήνες.
Φιλικά το ΔΣ