Monday, August 3, 2020

Σας κοινοποιούμε την Ανακοίνωση του εργολάβου κ. Πασπάλα

Καλημέρα σας
Σας κοινοποιούμε την Ανακοίνωση του εργολάβου κ. Πασπάλα
Φιλικά το ΔΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο κ Μπαρμπόπουλος, ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ. Σ. Του ΟΣΜΑΕΣ , μας προέτρεψε να κάνουμε ότι απαιτείται για να περιορίσουμε τα χαμένα κυβικά μέτρα (m3) νερού λόγω κάποιων διαρροών του δικτύου ύδρευσης.
Η προτροπή του κ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ και η επιμονή μας για την σωστή και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ λειτουργία του δικτύου μας οδήγησε στην αντικατάσταση 150m κεντρικού αγωγού και επισκευή διαφόρων σημείων διαρροών με σημαντικότερη την αποκατάσταση της διαρροής στον αγωγό τροφοδοσίας της Δεξαμενής Δ2.
Οι επισκευές αυτές είχαν σαν αποτέλεσμα το εξής:
Αν τα δυο προηγούμενα καλοκαίρια τα παραγόμενα κυβικά ήταν 162m3 ανα ώρα, μετά τις επισκευές μας, τα παραγόμενα κυβικά μειώθηκαν στα 110m3 ανα ώρα, δηλαδή είχαμε μια σημαντική μείωση των χαμένων κυβικών ύψους 52m3 ανα ώρα!!!!.
Θα ήθελα επίσης να αναφερθώ στην προβληματική υδροδότηση κατά το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος καθώς και στο πρόβλημα του προηγούμενου Σαββατοκύριακου.
Για τα προβλήματα αυτά δεν ευθύνεται ο ΟΣΜΑΕΣ, και πολύ περισσότερο η εταιρεία μας, καθώς όπως γνωρίζετε ο ΟΣΜΑΕΣ δεν είχε νομική Ισχύ από τον Σεπτέμβρη του 2019 έως Μάιο του 2020 λόγω του γεγονότος ότι είχε λήξει η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου και το ΦΕΚ για την ανανέωσή της εκδόθηκε το Μάιο του 2020.
Τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως οτιδήποτε εργασία κάναμε το συγκεκριμένο διάστημα την κάναμε
«καλή τη πίστη».
Μετά από όλα αυτά ευχόμαστε και πιστεύουμε ότι θα είναι το καλύτερο καλοκαίρι σε σύγκριση των δύο τελευταίων.

ΥΓ. Όποιος επιθυμεί να ενημερώνεται άμεσα παρακαλείται όπως μας κάνει γνωστό το e-mail του στο παρακάτω e-mail: g.k.paspalas@gmail.com
Με εκτίμηση
Γεώργιος Κ.Πασπάλας