Monday, October 16, 2023

Ο Σύλλογός μας , μετά τη χτεσινή δεύτερη εκλογική αναμέτρηση, συγχαίρει τον κ. Θανάση Ζεκεντέ ο οποίος επανεξελέγη Δήμαρχος Λοκρών με ποσοστό 53,40%. Συγχαρητήρια επίσης στους επικεφαλής των συνδυασμών κ. Νίκο Λιόλιο, κα Μάιτα Γιαννοπούλου και κ. Θωμά Καραντράντο και ευχόμαστε μια παραγωγική και δημιουργική θητεία με ήθος κι αξιοπρέπεια.


 

Καλησπέρα σας
Ο Σύλλογός μας , μετά τη χτεσινή δεύτερη εκλογική αναμέτρηση, συγχαίρει τον κ. Θανάση Ζεκεντέ ο οποίος επανεξελέγη Δήμαρχος Λοκρών με ποσοστό 53,40%.
 
Συγχαρητήρια επίσης στους επικεφαλής των συνδυασμών κ. Νίκο Λιόλιο, κα Μάιτα Γιαννοπούλου και κ. Θωμά Καραντράντο και ευχόμαστε μια παραγωγική και δημιουργική θητεία με ήθος κι αξιοπρέπεια. 
 
Για την επίτευξη των στόχων τους δηλώνουμε, ότι θα είμαστε αρωγοί, αλλά και καλόπιστοι κριτές του έργου τους.
 
Πιστεύουμε, ότι η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να συνεργάζεται και να αξιοποιεί τους εθελοντές και τους φορείς κάθε περιοχής προς όφελος των κατοίκων.
 
Εξάλλου, με βάση την αρχή της εγγύτητας που θεσπίζεται από το Ευρωπαϊκό Δίκαιο, εάν, σε κάθε τομέα του δημόσιου βίου, τα προβλήματα λύνονται στο κατώτατο δυνατόν ιεραρχικό επίπεδο, με την καθοριστική συμβολή του πολίτη, κερδισμένοι θα είναι όλοι.
 
Με εκτίμηση
το ΔΣ