Wednesday, October 18, 2023

Πρόβλημα του ηλεκτροφωτισμού στον οικισμό ΟΣΜΑΕΣ

 Καλημέρα σας

Αντιλαμβανόμαστε και συμμεριζόμαστε την ανησυχία και ανασφάλεια που νιώθουν οι συνοικιστές μας του ΟΣΜΑΕΣ σχετικά με το πρόβλημα του ηλεκτροφωτισμού αλλά και με τα πρόσφατα γεγονότα βίας και κλοπής που παρουσιάστηκαν.
Για το λόγο αυτό σας ενημερώνουμε για τα εξής:
 
1) Περιοχές που λόγω της κατακλυσμιαίας προ αρκετών ημερών βροχής παρουσιάστηκαν προβλήματα στις κολώνες φωτισμού στην περιοχή των Μεσιτικών, στην οδούς 38, 21, 51 και σε κάποιες άλλες τα οποία προβλήματα έχουν ανατεθεί για επισκευή από τον Δήμο στη ΔΕΔΔΗΕ.
2)Σε ό,τι αφορά στα φωτιστικά που έχουν καμένες λάμπες τηλεφωνείτε στο 2233089605 κ. Βίγγο και αναφέρετε τη βλάβη δίνοντας πλήρη στοιχεία, δηλαδή Οδό, Οικοδομικό τετράγωνο και αριθμό οικοπέδου ώστε το καλαθοφόρο που θα βρίσκεται στον ΟΣΜΑΕΣ την επόμενη εβδομάδα να τις αλλάξει.
 
2) Μετά τις κλοπές και το περιστατικό βίας που παρουσιάστηκαν στον οικισμό μας επικοινωνήσαμε με το Αστυνομικό Τμήμα Αταλάντης και ζητήσαμε τα βράδια να υπάρχει κυρίως τις βραδυνές ώρες περιοδικά παρουσία αστυνομικού οχήματος στον κυκλικό κόμβο(roundabout Μεσιτικά).
Το αίτημα αυτό θα το προωθήσουμε γραπτώς και στην Αστυνομική Αρχή Λαμίας.
 
Ελπίζουμε πως θα πάνε όλα καλά!
Φιλικά το ΔΣ