Wednesday, November 15, 2023

Συνεργασία του Συλλόγου μας με το Δήμο Λοκρών για τη δράση καθαρισμού των παραλιών μας(Θεολόγου-ΟΣΜΑΕΣ-Ροδίτσας)


 

Καλησπέρα σας
Σας ενημερώνουμε αναφορικά με τον καθαρισμό των παραλιών μας(Θεολόγου-ΟΣΜΑΕΣ-Ροδίτσας) για τη θετική απάντηση που λάβαμε από τον Δήμαρχο Λοκρών κ. Ζεκεντέ και την αποδοχή της πρόσκλησής του για συνεργασία του Συλλόγου μας με το Δήμο Λοκρών στη σχετική δράση καθαρισμού.
Φιλικά το ΔΣ
--------------------------------------------------------------
ΠΡΟΣ: ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ
 
Θέμα: Καθαρισμός παραλιών Θεολόγου-ΟΣΜΑΕΣ-Ροδίτσας
 
Αξιότιμε κ. Δήμαρχε
Εκτιμούμε την άμεση ανταπόκρισή σας και την προσπάθεια που καταβάλατε για να αντιμετωπισθεί το πρόβλημα της περιοχής με τα φερτά υλικά στις παραλίες της ευθύνης του Δήμου σας.
 
Είναι αυτονόητο ότι η πρότασή σας για κοινή δράση με τον Σύλλογό μας ,για τον καθαρισμό των παραλιών ( Θεολόγου Οσμαές Ροδίτσας) , μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους, ευελπιστώντας ότι η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί και για την αντιμετώπιση και άλλων προβλημάτων της περιοχής μας, και ιδιαίτερα τώρα με την πολυαναμενόμενη ένταξη του οικισμού μας στον Δήμο.
 
Συμφωνούμε μαζί σας ότι μια δεύτερη επιχείρηση θα πρέπει να γίνει προς το τέλος του χειμώνα όπου θεωρητικά η Θάλασσα θα έχει βγάλει ότι έχει απομείνει σε υλικά και με την προϋπόθεση βέβαια ότι δεν θα αντιμετωπίσουμε ξανά τέτοιας έκτασης ακραία καιρικά φαινόμενα στην ευρύτερη περιοχή μας.
 
Επίσης σας ενημερώνουμε, για καλύτερο συντονισμό, ότι υπάρχουν παραλίες στην περιοχή μας όπου δεν μπορούν να προσεγγισθούν από ξηράς με μηχανικά μέσα καθαρισμού και θα χρειασθεί στις περιπτώσεις αυτές καθαρισμός αποκλειστικά με εργατικό δυναμικό η την χρήση πλωτής πλατφόρμας -γερανού, σε αυτή την περίπτωση ,σας ενημερώνουμε ότι στο παρελθόν ο Σύλλογός μας είχε χρησιμοποιήσει τέτοιο μέσο για την διαμόρφωση της ακτής Διαμαντόπουλου.
 
Παρακαλούμε - όταν πλησιάζει ο καιρός της δράσης- να μας ενημερώσετε εγκαίρως ώστε να συγκροτήσουμε κατά το δυνατόν ομάδες εθελοντών που θα λάβουν μέρος.
.
Με εκτίμηση
για το Δ.Σ
Ο πρόεδρος Ηλίας Δημητρόπουλος 
Ο γεν γραμματέας Γιώργος Μπατάτσιος