Monday, May 25, 2015

Επισκευή αντλίας δικτύου ύδρευσης ΟΣΜΑΕΣ(2)

ΠΡΟΣ Διοικητικό Συμβούλιο Συλλόγου "Νέα Αλαία"

Κύριοι

Μετά την αρνητική σας απάντηση, η οποία και επισυνάπτεται προς ενημέρωση των μελών μας, σχετικά με την πρότασή μας για την οικονομική συνεισφορά των δυο Συλλόγων στη επισκευή της αντλίας της ενδιάμεσης δεξαμενής από την οποία υδρεύεται ο οικισμός ΟΣΜΑΕΣ Μαλεσίνας αφιλοκερδώς από οικιστή, σας επισημαίνουμε τα εξής:

1.Δεδομένου ότι ο Σύλλογός μας δεν έχει τη δυνατότητα να επωμιστεί ολόκληρο το ποσόν που απαιτείται για την εξάρμωση και την άρμωση της αντλίας, όταν αυτή επισκευαστεί αφιλοκερδώς από τον οικιστή κ. Λουκή, γίνεται αντιληπτό ότι η επισκευή δε μπορεί να γίνει και έτσι χάνεται μια ευκαιρία να έχει το σύστημα ύδρευσης του οικισμού μας μια εφεδρική αντλία σε περίπτωση που η μοναδική υπάρχουσα, που ακόμα λειτουργεί, υποστεί βλάβη.

2.Αναφέρετε ότι "ρόλος του Συλλόγου σας είναι να βοηθά και να ελέγχει τον ΟΣΜΑΕΣ και όχι να τον υποκαθιστά" αλλά δε λαμβάνετε υπόψη σας ότι η ενέργεια αυτή ουσιαστικά και τυπικά είναι βοήθεια στον οικισμό μας που περνάει δύσκολες ώρες , καθώς ο Συνεταιρισμός ΟΣΜΑΕΣ είναι ακέφαλος και ο αρχαιότερος αξιωματικός κ. Παναγόπουλος, ο οποίος υπηρετεί και βρίσκεται στα γραφεία, δεν έχει αρμοδιότητα να εκταμιεύσει ούτε ένα ευρω για τα απαραίτητα!

3. Αναφέρετε επίσης πως βάσει του Καταστατικού του Συλλόγου σας "είναι παράνομη η εκταμίευση οποιουδήποτε ποσού για χρήση σε εγκατάσταση η οποία δε σας ανήκει και την οποία δεν ελέγχετε"!! Εδω να σας θυμίζουμε ότι η προς επισκευή αντλία αποτελεί περιουσία του οικισμού μας και έχει αγοραστεί με χρήματα των οικιστών ΟΣΜΑΕΣ,όπως άλλωστε και όλες οι υπάρχουσες εγκαταστάσεις.
Με τη διατύπωση σας όμως προκύπτουν ερωτήματα για το αν ο Σύλλογός σας διαθέτει πράγματι ακίνητη περιουσία (εγκαταστάσεις!!!!) η οποία του ανήκει και την οποία ελέγχει και στην οποία διαθέτει τα χρήματα των μελών του !!! Θα επιθυμούσαμε να μάθουμε πού βρίσκεται αυτή!!!

Το ΔΣ του Συλλόγου για την Προστασία του Περιβάλλοντος Αγ.Ιωάννη Θεολόγου