Monday, May 25, 2015

Επισκευή αντλίας δικτύου ύδρευσης ΟΣΜΑΕΣ Μαλεσίνας

Προς το ΔΣ του Συλλόγου Νέα Αλαία
υποψη κ. προέδρου
καλημέρα σας
 Οπως πιθανόν να γνωρίζετε ο οικιστής ΟΣΜΑΕΣ κ. Λουκής ( επισυναπτεται η γραπτή προσφορά του καθώς και η απάντηση που του έδωσε ο ΟΣΜΑΕΣ) έχει την καλοσύνη να επισκευάσει με δικά του έξοδα την αντλία της ενδιάμεσης δεξαμενής ώστε να υπάρχει ως εφεδρική σε περίπτωση βλάβης αυτής που λειτουργεί τωρα.

 Ωστόσο ένα ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε είναι πώς θα βρεθούν τα χρήματα για να γίνει η εξάρμωση της αντλίας( να βγεί δηλαδή από τη δεξαμενή) ώστε να την παραλάβει ο κ. Λουκής και στη συνέχεια μετα την επισκευή της να αρμωθεί (να ξαναμπει δηλαδη παλι στη δεξαμενη) και να συνδεθεί, δεδομένου ότι για τη διαδικασία απαιτείται γερανόςκαι προσωπικό. Ο ΟΣΜΑΕΣ όπως διαβαζετε δηλώνει πως δεν εχει χρήματα.

 Μια σκέψη λοιπον ήταν να μοιραστούμε οι δυο σύλλογοι( Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος και Νέα Αλαία) το ποσό αυτο εφοσον ειναι μεσα στις οικονομικές μας δυνατότητες και φυσικά εφοσον αποδεχτουν τα αντίστοιχα ΔΣ.

 Ζήτησα προσφορές από επαγγελματίες του χώρου σχετικά με το κόστος της διαδικασίας εξάρμωσης και άρμωσης και καποιες μιλούσαν για πάνω από 1000 ευρω εκτός του κ.Μάκη Παπαθωμά, της εταιρειας με την οποία συνεργάζεται ο ΟΣΜΑΕΣ , του οποιου την προσφορά βρισκω πιο συμφέρουσα ( 800 ευρω, που σημαινει από 400 ευρω αναλογουν σε καθε Συλλογο) και την οποια σας επισυνάπτω.

 Σας ενημερώνω πως με απόφαση του ΔΣ του Συλλόγου μας αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε προσφέροντας το ήμισυ των χρημάτων 400 ευρω από το πενιχροτατο ταμείο του συλλόγου μας το οποιο διαθέτει μόλις 1200 ευρω πλην όμως ο σκοπός είναι ιδιαιτερα σοβαρος καθώς πρόκειται για το κοινό καλό!

 Περιμένουμε σύντομα ,διότι ήδη εχει περάσει ο καιρός και το καλοκαίρι είναι μπροστά μας,τη δική σας απόφαση του ΔΣ αν θα συμμετάσχετε ή όχι με το άλλο ήμισυ των 400 ευρω.

 Γίνεται αντιληπτό ότι σε περίπτωση που για δικούς σας λόγους αρνηθείτε, η επισκευή δε θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί.

Σας ευχαριστω

Για το ΔΣ
Νανά Τσούμα Κακαβούλη πρόεδρος