Saturday, August 15, 2015

Ενημέρωση

Καλησπέρα σε όλους σας

1.Οπως θα γνωρίζετε την Πέμπτη 13-8-2015 κατα τις 12.30μμ η ΔΕΗ επανασύνδεσε την παροχή ρεύματος στο αντλιοστάσιο της δεξαμενης κορυφής με αποτέλεσμα ν`αρχισουν να γεμίζουν οι δεξαμενές και φυσικά σιγα σιγα να ξαναρχισει κανονικά η υδρευση του οικισμου. 

Εχετε υπόψη σας οτι αλλες περιοχές θα υδρευτουν σε λιγες ωρες αλλες μετα απο μερικές ημέρες. 

Ο Σύλλογός μας απο την πρώτη στιγμή στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων με τα μέλη του ΔΣ να έχουν τηλεφωνική επαφή με τους εμπλεκόμενους. 

Οφειλουμε ομως να να ευχαριστησουμε δημόσια τον υφ.Εθ.Αμυνας κ. Τόσκα, το Δ/ντη του γραφείου του κ. Καμπόλη,το Δντή του γραφείου του Υπουργού Εθ.Αμυνας κ. Συμεωνίδη και τον νομικό σύμβουλο του ΥΠΕΘΑ τους συνοικιστές μας κ.κ. Χρήστο Μαυρίδη,νομικο σύμβουλο του Υπουργου Εθ.Αμυνας , και  Κωστα Φράγκο ,οι οποιοι με τις ενέργειές τους προς τη Διοίκηση της ΔΕΗ κατόρθωσαν να γινει η επανασύνδεση του ρεύματος και βέβαια το Δήμαρχο Λοκρών κ. Λιόλιο ο οποιος αμεσως μόλις πληροφορήθηκε το πρόβλημα από τον αντιπρόεδρο μας κ. Δημητρόπουλο ,έστειλε έγγραφο στη ΔΕΗ με αίτημα την επανασύνδεση. 

Επίσης να ευχαριστήσουμε το STAR κεντρικής Ελλάδας και το FM1 Λαμία για το γεγονός ότι πρόβαλλαν το πρόβλημά μας με δική μου συνέντευξη η οποια αναμεταδόθηκε και στα αθηναικά κανάλια. 

2.Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χτεσινή μας ΓΣ στην ταβέρνα ο Παράδεισος και απο τις εκλογές αναδείχθηκε το 7μελές ΔΣ,τα αναπληρωματικά μέλη και η Εξελεγκτική Επιτροπή. Μόλις συγκροτηθούμε σε σώμα θα έχετε και τη σύνθεσή του. 

Χρονια Πολλά για την Αγια ημέρα σε σας και τις οικογένειές σας και σας ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξή σας
Νανά Τσούμα Κακαβούλη