Monday, August 17, 2015

Ενημέρωση

Καλημέρα σε όλους 
1) Χθες Κυριακή 16-8-2015 συγκροτηθήκαμε σε σώμα 

Διοικητικό Συμβούλιο
Πρόεδρος         Νανά Τσούμα Κακαβούλη 
Αντιπρόεδρος  Ηλίας Δημητρόπουλος 
Γ.Γραμματέας    Δημήτρης Μαούνης 
Ταμίας             Μαρία Τερζοπούλου 
Μέλη               Νίκη Λαουτάρη 
                         Μαρία Μιλεούνη 
                        Μαρίνα Ασημινίου 
Αν.Μέλη         Μιχάλης Βασταρδής 
                        Γιάννης Χατζηαντωνίου 
                        Κώστας Κουγιούρης 

Εξελεγκτική Επιτροπή 
Πρόεδρος     Σπύρος Μεγαρίτης 

Μέλη           Ταξιάρχης Μάμαλης 
                     Αγγελική Κοσμάτου 

2)Κυκλοφόρησε ως συνήθως τον τελευταιο καιρο από τους γνωστούς κύκλους μια κακοήθεια,συκοφαντία και λάσπη υπό μορφή φήμης ότι στη ΓΣ του Συλλόγου μας αναφέραμε πως οι ντόπιοι υδροφορείς οφείλουν και εκδίδουν αποδείξεις,σε διαφορετική περίπτωση θα ειδοποιήσουμε το ΣΔΟΕ!! 

Εχουμε να δηλώσουμε ότι οι 250 οικιστές και των δυο οικισμών (200 καθήμενοι και 50 όρθιοι, καταμετρημενοι από τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας ο Παράδεισος) που παρακολούθησαν τη ΓΣ μας ειναι μάρτυρες του ότι ουδέν σχετικό με υδροφορείς ή ΣΔΟΕ ανεφέρθη και πως καθε τέτοια ανυπόστατη φήμη δηλώνει την ανασφάλεια και τα κόμπλεξ κατα του Συλλόγου μας αυτών που το μονο που προσφέρουν στο οικισμό είναι βλάβη!!! 

Η κατευθυνόμενη αυτή φήμη έγινε αφορμή να πανικοβληθούν οι υδρομεταφορείς και παρα τις διαβεβαιώσεις μας ,να σταματήσουν τη διανομή νερού. 

Χτες Κυριακή ως εκ θαύματος βρέθηκε λύση(;;;;;) ,σταματησαν την αποχή και συνέχισαν την μεταφορά νερού στους συνοικιστές μας. 

Ο Σύλλογός μας με το που παρουσιάστηκε το πρόβλημα επικοινώνησε με το Δήμαρχο Λοκρών κ. Λιόλιο και αμέσως με τον αντιπεριφερειάρχη Στερ.Ελλάδας κ. Θανάση Καρακάτζα ο οποιος προσφέρθηκε να στείλει υδροφόρες επαγγελματιών εργολάβων συνεργαζόμενων με την Περιφέρεια για την Πολιτική Προστασία ,να εφοδιάσει δωρεάν τους οικιστές με νερό. 

Ετσι συντάξαμε έναν καταλογο, ιδιαιτερα των οικιστών οι οποιοι υποφέρουν πολλούς μήνες χωρίς νερο λόγω του προβληματικού δικτυου ύδρευσης. 

Ομως με τη επαναδιανομή του νερού ζητήσαμε από τον αντιπεριφερειάρχη να αναβάλει την ενεργεια αυτή και επιφυλασσόμαστε στο άμεσο μέλλον να ζητήσουμε από την Περιφέρεια όχι μόνο τη συνδρομή της στην έλλειψη του νερού αλλά και την τεχνογνωσία σε τεχνικά ζητήματα την οποια ο κ. αντιπεριφερειάρχης μας υποσχέθηκε να παράσχει και τον ευχαριστούμε θερμά γιαυτο!!! 

Θα ενημερωθείτε πολύ σύντομα. 

Φιλικά για το ΔΣ 

Νανά Τσούμα Κακαβούλη