Friday, August 21, 2015

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΟΣΜΑΕΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ

Μετα τη Γενικη Διακοπή Υδροδότησης του οικισμού ΟΣΜΑΕΣ Θεολόγου λόγω της βλάβης στον κεντρικό αγωγό το ΔΣ του Συλλόγου μας αποφάσισε να συμβάλλει στην επισκευή του αγωγού προσφέροντας απο το ταμειο του 600 ευρω.

Παράλληλα απευθύνθηκε στο Σύλλογο οικιστών και οικπεδουχων ΟΣΜΑΕΣ Νέα Αλαια με την παρακάτω επιστολή

 Προς ΔΣ Συλλόγου οικιστων και οικοπεδούχων "Νέα Αλαία".

Κοιν 1.ΟΣΜΑΕΣ
        2. μέλη οικισμού ΟΣΜΑΕΣ

ΕΠΕΙΓΟΝ

Θέμα: Επισκευή κεντρικού αγωγού του δικτύου ύδρευσης ΟΣΜΑΕΣ
Συνημμένη η προσφορά της εταιριας ΥΔΡΟΔΟΜΗ

Παραλάβαμε από την εταιρία Υδροδομή και με διαμεσολαβηση του υπεύθυνου εργολάβου συντήρησης του δικτύου ύδρευσης ΟΣΜΑΕΣ την συνημμένη προσφορά 1500 ευρω για την αγορά υλικών ώστε να επισκευαστεί άμεσα η βλάβη στον κεντρικό αγωγό η οποια έχει ως αποτέλεσμα να χάνονται εδω και εβδομαδες πάρα πολλά κυβικά νερό.

Επειδή όπως όλοι γνωρίζουμε ο ΟΣΜΑΕΣ αυτην την περίοδο είναι ακέφαλος και δε μπορούν να εκταμιευτούν χρήματα , ο Σύλλογός μας στην προσπάθεια του να εξευρεθεί λύση αποφάσισε να προσφέρει από το ταμείο του ένα μέρος των χρημάτων αυτών ,δηλ. 600 ευρώ.

 Σας καλούμε αντί να κανετε μηνύσεις ,να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να κάνετε κι εσείς το ίδιο, να συμβάλλετε με 600 ευρώ ,αν εχετε τη δυνατότητα και περισσοτερα, ώστε να αγοραστούν τα υλικα και να προχωρήσει η επισκευή.

Το υπόλοιπο των χρηματων και τα μεταφορικά θα συγκεντρωθούν από οικιστές που προσφέρουν καποιο ποσό για το σκοπό αυτό μέσω καμπάνιας την οποια ξεκινά άμεσα ο Συλλογός μας.

Αναμένουμε την απάντησή σας

Φιλικά για το ΔΣ του Συλλόγου

Νανά Τσούμα Κακαβούλη πρόεδρος