Thursday, June 1, 2017

Νεώτερα για το δίκτυο ύδατος του οικισμού μας

Καλημέρα σε όλους
Την Παρασκευή 19-5-2017 συναντηθήκαμε στα γραφεία του ΟΣΜΑΕΣ ο αντιπρόεδρος κ. Ηλίας Δημητρόπουλος και εγω με τον πρόεδρο του ΟΣΜΑΕΣ κ. Μπαρμπόπουλο παρουσία του νομικού συμβούλου του ΟΣΜΑΕΣ κ. Βουτσινά.
Με δυο λόγια αποτέλεσμα της συνάντησης ήταν η ενημέρωσή μας σχετικά με το πρόβλημα του νερού.
1.Εξακολουθούν να μην πληρώνουν το λογαριασμό νερού που κατανάλωσαν πάρα πολλοί οικιστές.

2. Ο προυπολογισμός του Συνεταιρισμού ολοκληρώθηκε, πέρασε από το Εποπτικό Συμβούλιο, τωρα είναι στο ΑΝΣΣ του ΓΕΣ και μέχρι τα μέσα του Ιουνίου θα περάσει και απο εκεί.
3.Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΟΣΜΑΕΣ με όσα χρήματα μπορέσει να κάνει ανάληψη από τους λογαριασμούς ,θα απευθυνθεί στη ΔΕΗ για να ρυθμίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το χρέος ώστε να ρευματοδοτηθούν οι εγκαταστάσεις ύδατος του οικισμού μας
4.Επειδή επιβάλλεται την υδροδότηση να την αναλάβει εργολάβος ο οποίος θα έχει και την αστική ευθύνη και μετά από διαγωνισμό και επειδή ειναι αδύνατον να πληρώνει ο Συνεταιρισμός μας 11.500 ευρώ το μήνα όπως λάμβανε ο προηγουμενος εργολάβος ( η εταιρία Ad Constractions), ο Σύλλογός μας προσπαθεί να βρεί εργολάβο με απ`ευθείας ανάθεση και με πολύ λιγώτερα χρήματα για το διάστημα των 3 μηνών του καλοκαιριού ώστε να λειτουργήσει το δίκτυο ύδρευσης. Μετά , μέσα στο Σεπτέμβριο θα γίνει και ο επίσημος διαγωνισμός για την επιλογή εργολάβου όπως προβλέπεται.
5.Μέσα στην επόμενη εβδομάδα ο Σύλλογός μας θα παραδώσει τα κλειδιά των εγκαταστάσεων ύδατος στον ΟΣΜΑΕΣ.
φιλικά
Νανά Τσούμα Κακαβούλη πρόεδρος
υγ
αν υπάρχουν απορίες εδω είμαστε να σας τις λύσουμε.