Friday, June 16, 2017

Συγκέντρωση στο Πολεμικό Μουσείο

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΙΣΤΩΝ ΟΣΜΑΕΣ
Αγαπητοί συνοικιστές
Είναι σε όλους γνωστά τα προβλήματα του οικισμού μας με σπουδαιότερο το θέμα της υδροδότησής του.
Τους τελευταίους μήνες γίνεται μια συστηματική προσπάθεια εκ μέρους του νέου Δ.Σ του ΟΣΜΑΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.
ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΟΣΜΑΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΟΣΜΑΕΣ ΣΤΙΣ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 18.30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΖΩΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΟΣ.
Ο Σύλλογός μας σας καλεί όλους να στηρίξετε σύσσωμα με την ενεργή παρουσία σας αυτήν την πρωτοβουλία της διοίκησης του συνεταιρισμού μας.
Σήμερα το θέμα αυτό βρίσκεται στην πιο κρίσιμη φάση του και εάν δεν επιλυθεί τώρα, δεν θα υπάρχει καμία ελπίδα για τα επόμενα χρόνια με ότι αυτό συνεπάγεται για τη δυνατότητα της διαμονής μας και την τύχη των περιουσιών μας.
Επισημαίνουμε για ακόμα μια φορά τους κινδύνους που κρύβει για την υγεία μας το μεταφερόμενο με βυτία αμφιβόλου ποιότητας νερό από επιφανειακές γεωτρήσεις που βρίθουν από φυτοφάρμακα και άλλες επικίνδυνες ουσίες.
ΤΟ Δ.Σ.