Tuesday, July 25, 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
1. Μετά από επικοινωνία με τον κ. Πασπάλα σας ενημερώνουμε ότι σήμερα το πρωί ένα πρόβλημα στο θερμικό της αντλίας(γουρούνας) της Δεξαμενής κορυφής σταμάτησε τη λειτουργία της με αποτέλεσμα να διακοπεί η υδροδότηση. Η βλάβη απεκατεστάθη πλην όμως οι δεξαμενές λόγω της κατανάλωσης είναι άδειες. Εντός της ημέρας θα αποκατασταθεί η υδροδότηση του οικισμού μας.
Η δεύτερη αντλία(γουρούνα) εφεδρική βρίσκεται στο εργοστάσιο Παπαντωνάτου προς επισκευή.
2.Ο ΟΣΜΑΕΣ και η εταιρία Γεώργιος Κ. Πασπάλας συμφώνησαν οι εμφράξεις στους αγωγούς του νερού που υπάρχουν σε όλο το δίκτυο σε διάφορες περιοχές του οικισμού μας να επισκευάζονται από τον κ. Πασπάλα με πρωτοβουλία των περιοίκων οι οποίοι θα συλλέγουν χρήματα αναλόγως της βλάβης καταθέτοντάς τα στο λογαριασμό ΕΙΣΦΟΡΩΝ του ΟΣΜΑΕΣ και τα οποία θα προσμετρώνται σε οφειλόμενες εισφορές τους ή σε μελλοντικές.Στη συνέχεια ο ΟΣΜΑΕΣ θα πληρώνει τον κ. Πασπάλα για την αγορά των υλικών που απαιτούνται για την απόφραξη.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!
Η άνω διαδικασία δεν έχει καμία σχέση με την πρόταση του ΔΣ του ΟΣΜΑΕΣ να καταθέσει κάθε οικιστής 100 ευρώ ή όσα δύναται να διαθέσει στο λογαριασμό των εισφορών του ΟΣΜΑΕΣ ώστε από το Σεπτέμβριο να προχωρήσει η κανονική διαδικασία της προβλεπόμενης εργολαβίας για την ολοκληρωμένη λειτουργία του δικτύου και , όπως δήλωσε ο πρόεδρος κ. Μπαρμπόπουλος στη συγκέντρωση στο Πολεμικό Μουσείο, "να μη μείνει ούτε ένα σπίτι χωρίς νερό".

3.Το συνεργείο του εργολάβου απεκατέστησε μια έμφραξη στην οδό 37 και σήμερα βρίσκεται στη Δεξαμενή 2 από όπου υδρεύεται ο Πευκώνας και τα Μεσιτικά με σκοπό την απόφραξη του αγωγού στην οδο 24. 
Το ΔΣ