Saturday, July 15, 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

καλημέρα σας
Σας ενημερώνουμε ότι
1) Χθες Παρασκευή 14-7-2017 έγινε , με πρωτοβουλία του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας κ. Ιωάννη Σαρακιώτη, συνάντηση των κ.κ. Καμαριώτη και Ψαρρή, επιτελών του στρατιωτικού γραφείου του Διευθυντή του Αν. Υπουργού ΥΠΕΘΑ κ. Βίτσα, με τη πρόεδρο του Συλλόγου μας και τον πρόεδρο της Νέας Αλαίας.
Στη συνάντηση που έγινε στο γραφείο τους στο Υπουργείο, έγινε ενημέρωση για τα προβλήματα του Συνεταιρισμού μας και ειδικά του προγράμματος Μαλεσίνας.
Στη συνέχεια η πρόεδρος κατέθεσε τις προτάσεις-αιτήματα του Συλλόγου μας προς τον κ. Υπουργό που αφορούν κυρίως στη Νομοθετική ρύθμιση ώστε να αποδοθούν στο ΔΣ οι αρμοδιότητες εκκίνησης και ολοκλήρωσης των διαδικασιών εκκαθάρισης του προγράμματος Μαλεσίνας με στόχο την παράδοσή του στο Δήμο Λοκρών και παράλληλα την παράταση της θητείας του παρόντος ΔΣ του ΟΣΜΑΕΣ πέραν του έτους ως ότου ολοκληρωθουν οι ως ανω διαδικασίες με ταυτόχρονη νομική διασφάλιση του προέδρου και των μελών του ΔΣ από τυχόν νομικά προβλήματα.

2)Μετά από επικοινωνία με την εταιρία Πασπάλα πληροφορηθήκαμε ότι όλα λειτουργούν καλώς στο δίκτυο ύδρευσης του οικισμού μας,ένα πρόβλημα με το σύστημα αυτοματοποιησης διορθώνεται ενώ τα προβλήματα με τα υδρόμετρα και τις εμφράξεις θα αντιμετωπιστούν ιδιωτικώς με τους οικιστές καθώς δεν προβλέπονται απο τη δίμηνη σύμβαση.
Φιλικά
Νανα Τσούμα Κακαβούλη πρόεδρος