Wednesday, August 23, 2023

ΨΗΦΙΣΜΑ


 κ.κ. οικιστές Θεολόγου, ΟΣΜΑΕΣ, μόνιμοι κάτοικοι και επαγγελματίες
 

Μετά από 2 χρόνια αγώνων και αγωνίας στο προσεχές διάστημα ολοκληρώνονται οι διαδικασίες για τις μελλοντικές εφιαλτικές αυξήσεις των ιχθυοτροφικών μονάδων που λειτουργούν στο Δήμο μας, στην Αταλάντη και τη Λάρυμνα, θα υπογραφεί Προεδρικό Διάταγμα και σε λίγα χρόνια στον κόλπο της Αταλάντης-Θεολόγου-Λιβανατών (Οπούντιος κόλπος) θα παράγονται 2.000 τόνοι ψαριών το χρόνο στην Αταλάντη (Αταλάντονήσι και Γαϊδουρονήσι) και 29.000 τόνοι στη Λάρυμνα.
Γίνεται αντιληπτό πως η θάλασσά μας θα γίνει ελεεινός βούρκος των αποβλήτων των ψαριών, ουσιαστικά μια βιομηχανική περιοχή που θα υποβαθμίσει και θα μαραζώσει Αταλάντη, Θεολόγο και Λιβανάτες.
Μόνη λύση που μπορεί να βοηθήσει είναι η μαζική αντίδρασή μας!
Γιαυτό σας καλούμε στο Ψήφισμα που σας παρουσιάζουμε να ανταποκριθείτε θετικά και μαζικά εκφράζοντας την υποστήριξή σας με Like, με θετικά σχόλια στο FB, εδώ στο Blog μας και στο Tweeter καθώς και με mail στο Σύλλογο , με sms στα τηλέφωνα που έχουμε αναρτήσει ή προσωπική επικοινωνία.
Ολα αυτά μαζί θα συνοδέψουν το Ψήφισμα που θα το καταθέσουμε στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και στη συνέχεια στο Συμβούλιο της Επικρατείας.
Με εκτίμηση το ΔΣ