Sunday, June 16, 2024

Ανακοίνωση: Αγαπητοί συνοικιστές και μέλη του Συλλόγου μας:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ                             ΘΕΟΛΟΓΟΣ    16-6-2024  

       ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ                                          Αρ.Πρωτ.  1161

ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΘΕΟΛΟΓΟΥ-ΟΣΜΑΕΣ

         ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ

Γράμμου 3Α Βριλήσσια 15235

ΑΦΜ 997541718  ΔΟΥ Χολαργού                     

Τηλ. 2106826085  6938851733                                

Email syllogostheologou@gmail.com    

http://theologos-env.blogspot.com

Μέλος του SOS Ευβοϊκός

Μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου ΑΚΤΑΙΑ για την Προστασία του Θαλάσσιου Περιβάλλοντος από τις Υδατοκαλλιέργειες

Αγαπητοί συνοικιστές και μέλη του Συλλόγου μας:


Λάβατε προ ημερών μια  «Εκτακτη ανακοίνωση»  του προέδρου του Συλλόγου μας αναφορικά με τα  «ενημερωτικά!!!»  μέιλ που λαμβάνετε από κάποιον  Πάρη Αποστολάκη με ψευδές  και ανυπόστατο περιεχόμενο  κατά των συμφερόντων του Συλλόγου μας και με κακόβουλους ισχυρισμούς , οι οποίοι δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποια σκοπιμότητα εξυπηρετούν, όταν η υπόθεση της υπαγωγής του οικισμού  ΟΣΜΑΕΣ  δρομολογήθηκε  τελεσίδικα  με την ψήφιση του σχετικού Νόμου.

 

Ο εν λόγω  υπέκλεψε τα mail σας από την επικοινωνία μας  και τα χρησιμοποιεί  προφανώς  χωρίς την άδειά σας με αθέμιτο  και ίσως παράνομο τρόπο.

 

Κατά την εκτίμησή μας θα πρέπει ή

-να του απαντήσετε  ότι δεν συμφωνείτε με τέτοιου είδους αθέμιτες πρακτικές και να του απαγορεύσετε να χρησιμοποιεί τα μέιλ σας, τα οποία έχετε δώσει αποκλειστικά και με τη συναίνεσή σας για χρήση τους από τον Σύλλογό μας  ή

-  μέσα από τις ρυθμίσεις του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ο κάθε ένας και η κάθε μία από εσάς  να μπλοκάρετε την εισαγωγή μηνυμάτων από την ηλεκτρονική διεύθυνση του Πάρη Αποστολάκη.

Σας κοινοποιούμε  λοιπόν  τα επίσημα έγγραφα που ακολουθούν, όπου  θα ενημερωθείτε - αν  ήδη δεν τα γνωρίζετε – ποιες είναι οι  δικές μας ενέργειες  αναφορικά με την ολοκληρωμένη μας πρόταση για την παράταση της θητείας του ΔΣ του ΟΣΜΑΕΣ, ώστε να δοθεί ο απαιτούμενος  χρόνος για την ολοκληρωτική και πολυαναμενόμενη υπαγωγή του οικισμού μας στον Δήμο Λοκρών, και ποιες οι ενέργειες του οικοπεδούχου  Πάρη Αποστολάκη και του οικιστή  Θεόδωρου Κολοκυθά με τις πιέσεις  τους προς έλληνες βουλευτές να μην ψηφίσουν την παράταση της θητείας του ΔΣ του ΟΣΜΑΕΣ και με ψεύδη και κακόβουλους ισχυρισμούς κατά του Συλλόγου μας.

Επισυνάπτονται ενδεικτικά μερικές φωτογραφίες με λεζάντες των επιστολών του Συλλόγου μας και  μερικές  αυτών  των δύο ατόμων.

 

Τέλος,  ο Σύλλογός μας θα προστατεύσει με όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες  τα προσωπικά δεδομένα  των μελών του αλλά και τα ίδια τα μέλη του από οποιαδήποτε παράνομη συλλογή  και χρήση τους προσφεύγοντας στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

 

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ του Συλλόγου μας