Saturday, June 22, 2024

Δυο ανακοινώσεις από το Σύλλογό μας.

 

Καλησπέρα σας
Δυο ανακοινώσεις από το Σύλλογό μας.

1η ανακοίνωση 

 «Καλούνται οι οικιστές  και οικοπεδούχοι να περιορίσουν αυτή την περίοδο την μεταφορά κλαδεμάτων στην χωματερή της Μαλεσίνας, λόγω  προβλημάτων στην λειτουργία της , εξαιτίας κάποιας πυρκαγιάς που κατασβέστηκε.

Όσοι εκ των οικιστών και οικοπεδούχων επιθυμούν, μπορούν να ειδοποιούν την σχετική υπηρεσία καθαριότητας  του Δήμου Τμήμα Καθαριότητας και Ανακύκλωσης τηλ. 2233080158  να παραλαμβάνει με φορτηγό τα κλαδέματα έμπροσθεν της οικίας τους ή του οικοπέδου τους έναντι κάποιου τιμήματος (παραβόλου) ή να εξασφαλίσουν με δική τους ευθύνη τον θρυμματισμό εντός του οικοπέδου τους.

Οπως επίσης να μην αποψιλώνουν τα οικόπεδά τους, (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πρέπει να καθαρίζονται από ξερόχορτα και κλαδέματα), διότι υπάρχει άμεσος κίνδυνος πλημμυρών και καταστροφή των δρόμων, όπως μας ενημέρωσαν από τον Δήμο.»

 2η Ανακοίνωση.

«Επειδή έχουν αναφερθεί ενέργειες για καταπάτηση των ΕΚΤΟΣ σχεδίου εκτάσεων του οικισμού ΟΣΜΑΕΣ , καλούμε τους συνοικιστές μας όπως ενημερώνουν τον Σύλλογο όταν αντιλαμβάνονται ύποπτες ενέργειες όπως διανοίξεις δρόμων , δενδροφυτεύσεις, περιφράξεις ώστε να ενημερωθεί ο ΟΣΜΑΕΣ και μετά την συγκρότηση του Δ. Σ να γίνει ο σχετικός έλεγχος.»

 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ 

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      

Ο ΓEΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ