Monday, July 11, 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καλησπέρα σε όλους!
Σας ενημερώνω ότι ένα ακόμα μεγάλο εμπόδιο που ελπίζω να είναι το τελευταιο ξεπεράστηκε.
Την Παρασκευη 8 τρέχοντος 2 τεχνικοί της εταιρίας Παπαθωμα μαζί με τον τεχνικο μας συμβουλο βρίσκονταν στις εγκαταστάσεις του δικτύου ύδρευσης του οικισμού μας για ηλεκτρονικό έλεγχο όταν διαπίστωσαν ότι οι δυο παροχές ρεύματος στο ταχυδιυλιστήριο και τη Δεξαμενή 1 είχαν διακοπεί.
Επικοινώνησαν μαζί μου και με τη σειρά μου απευθυνθηκα στη ΔΕΗ Αταλάντης και μετά στον Περιφερειακό Δ/ντή της ΔΕΗ στη Λαμία κ. Τρίγκα στον οποίο εξήγησα την κατασταση. Στη συνεχεια μετά απο διαβουλεύσεις του με τους υπηρεσιακούς παραγοντες, μου ζήτησε να τηλεφωνήσω σήμερα Δευτέρα στον υπευθυνο για τις επανασυνδέσεις κ. Ποντίκη ο οποιος τελικά έδωσε την εντολή για επανασύνδεση των δυο παροχών ρεύματος. Παράλληλα επικοινωνησα με τη ΔΕΗ Θήβας και βεβαιώθηκα ότι οι άλλες παροχές 4 παροχές ρεύματος είναι ενεργές.
Ετσι ελπίζουμε αύριο να γινει επιτέλους ο ηλεκτρονικος έλεγχος, να επισκευαστούν αυθημερόν στη Δ1 δυο βλάβες και στη συνεχεια να ανοίξουν οι γεωτρήσεις και να αρχισει γιγα σιγά η ροή του νερου στα σπίτια μας.
Σταυρωνουμε τα δάχτυλα για καλή μας τύχη!!!
Για το ΔΣ
Νανά Τσούμα Κακαβούλη πρόεδρος