Saturday, July 16, 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΘΕΟΛΟΓΟΥ

                                                                                                                                                                                     ΘΕΟΛΟΓΟΣ 16/6/2016


ΠΡΟΣ κ.κ. ΟΙΚΙΣΤΕΣ ΟΣΜΑΕΣ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ


ΘΕΜΑ: ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΟΣΜΑΕΣ


Αγαπητοί φίλοι οικιστές, επί τέλους μετά από πολύμηνες δικαστικές προσπάθειες και περιπέτειες πετύχαμε να μας παραδοθούν τα κλειδιά των εγκαταστάσεων του δικτύου ύδρευσης του οικισμού μας και να επανασυνδεθεί η παροχή ρεύματος στο ταχυδιυλιστήριο και τη Δεξαμενή 1. Μετά από αυτήν την εξέλιξη

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΓΕΝΤΡΩΣΗ
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 23 / 07/2016 ΚΑΙ ΩΡΑ  18.30 ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ

για να αποφασίσουμε από κοινού την επαναλειτουργία του δικτύου ύδρευσης του οικισμού μας με ευθύνη και οικονομική στήριξη απο εμάς τους ίδιους, για όσο διάστημα απαιτείται έως ότου διορισθεί από το ΥΠ.ΕΘ.Α το νέο Δ. Σ του συνεταιρισμού μας.

Παρόλα τα γνωστά προβλήματα και αυτά που προέκυψαν μετά την 7μηνη ακινησία του συστήματος και αυτά μπορεί να προκύψουν με την επαναλειτουργία και για τα οποια θα σας ενημερώσουμε σύμφωνα με την έκθεση του μηχαλολόγου-ελεγκτή, θεωρούμε επιτακτική ανάγκη την επαναλειτουργία του δικτύου όχι μόνο για την οικονομική επιβάρυνση και την καταστροφή που υφιστάμεθα, αλλά και τους σοβαρούς κινδύνους που μπορεί να προκύψουν για τις περιουσίες μας ,λόγω πιθανών πυρκαϊών και την αδυναμία αντιμετώπισής τους λόγω έλλειψης νερού τόσο στους κρουνούς πυρόσβεσης όσο και στις αυλές των σπιτιών μας.

Καλούμε όλους τους οικιστές και τους φορείς τους , ΕΝΩΜΕΝΟΙ , με συνοχή και αποφασιστικότητα να πάρουμε τις τύχες του οικισμού στα χέρια μας,ανεξάρτητα από τις διαφορετικές προσεγγίσεις και τις πιθανές διαφωνίες σε θέματα τακτικής.

Σε αυτό το σημείο οφείλουμε να υπενθυμίσουμε σε όλους, ότι σύντομα και σύμφωνα με το νέο καταστατικό του Συνεταιρισμού είμαστε υποχρεωμένοι ως οικιστές να αναλάβουμε την ευθύνη λειτουργίας του συνεταιρισμού μας με συνοχή και σύμπνοια.

  
Με τιμή
Το ΔΣ του Συλλόγου

Σημ.Παρακαλείσθε   να προσέλθετε στις 6.30μμ διότι στις 9μμ πρέπει να 
       παραδώσουμε την αίθουσα